За 3 часа събраха 2018 лв. за лечението на учителката Цветанка Пенчева

БЛАГОТВОРИТЕЛНОТО СЪБИТИЕ „ЗАПАЗИ СПОМЕН – ДАРИ НАДЕЖДА“ УСПЯ ДА НАБЕРЕ СУМАТА ОТ 2018 ЛВ. ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА УЧИТЕЛКАТА от Велико Търново Цветанка Пенчева. Сумата бе осигурена само за три часа в събота вечерта. В парка „Дружба“ група приятели обединиха усилия, за да привлекат дарители за каузата.
В инициативата се включиха безвъзмездно Kalushkov Photography, Merian Events, детски център „Роси“, „Помпони с Поли и Мони“, Bebe Market Biberon, Община Велико Търново и учениците от IV „б“ клас с профил „Изобразително изкуство“ при СУ „Емилиян Станев“, които предоставиха рисунки за каузата. Своя картина за акцията осигури и студентката Анастасия Вътовска.
В рамките на събитието се правеха професионални фотосесии на деца на открито със специален декор.
„Благодарим от сърце на всички добри хора, които дадоха своя принос за инициативата, и на всички, които присъстваха и които се забавляваха заедно с нас. Благодарим за съпричастността, добротата и човечността! Бъдете добри и правете добрини“, заяви организаторите на събитието.
Те са категорични, че ще има още много подобни прояви. Една от идеите е да се продават благотворително арменски кифли с квас.
Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *