АСТРОХОРОСКОП ЗА 08.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 8 ЮНИ

Луната преминава от Телец в Близнаци в 20.46 ч.

Фаза – новолуние.

Цветът – червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са лифтингът и ботоксът, терапиите на лице, парната баня, фотоподмладяването на лице, масажът на раменния пояс и ключиците, механичното почистване на лице. Позволени са електроепилацията, коламаската за жени, почистването на веждите, маникюрът, педикюрът, подстригването на косите. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Промени

Успехът е с вас, ако провеждате внимателно разговорите и деловите срещи и създадете нови взаимоотношения, но бъдете внимателни, защото Меркурий продължава да е ретрограден. Очаквайте предварително планирани промени в професионалния ви път. Не позволявайте на колеги да ви занимават с проблеми извън професионалните ви задължения.


ТЕЛЕЦ

Не търсете помощ

Предпазвайте се от неподходящи контакти във времето на ретрограден Меркурий. Въздържайте се от вземане на важни решения и от активни действия, свързани с професионалната ви реализация, ако не сте готови за промяна. Не разчитайте на помощ от колегите си, за да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми.


БЛИЗНАЦИ

Активни сте

Въпреки трудностите сте изпълнени с желание за работа. Ще изживеете неочаквани положителни промени. Ако си мечтаете за собствен бизнес, обмислете кога да поставите неговото начало, но не днес или до края на седмицата заради ретроградното движение на Меркурий. Обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и извлечете максимална полза от тях.


РАК

Агресивни сте

Не се опитвайте да търсите подкрепа от страна на деловите си партньори и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекалено раздразнителни и агресивни. Намесата и съветите на колегите ви са добронамерени, защото искат да ви помогнат. При необходимост осъществете пътуване. Разчитайте повече на интуицията си.


ЛЪВ

Пазете се

Днес не се изкушавайте от начинания. Постарайте се да изясните бързо възникналите недоразумения с колегите, за да не ги пренесете вечерта в дома си. Бизнесмените са готови да подготвят за подпис договори, но не са предвидили клопките, неупоменати в клаузите, които им вредят, особено при ретроградния Меркурий. Предпазвайте се от финансови загуби.


ДЕВА

Бъдете разумни

Известие ще стане причина за големи промени не само в личния живот, а и на работното място. Не пропускайте да използвате добрия си шанс, защото скоро може да не ви споходи. Здравият разум и добре обмислените действия ще ви предпазят от сериозни грешки при ретроградния Меркурий. Проявете повече предпазливост.


ВЕЗНИ

Усилия

Необходими са ви много усилия, за да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задачи при ретроградното движение на Меркурий. Не се предвиждат финансови постъпления. Очаквайте предложения, водещи до подобряване на материалното ви състояние. При необходимост потърсете помощта на колегите си.


СКОРПИОН

Без промени

Подобрете с перфектната си работа вашето материално състояние. Не предприемайте промяна на работното място. Бъдете внимателни и търпеливи при ретроградния Меркурий. По-добре се постарайте да прецените всички положителни и отрицателни качества на деловите си партньори. Така няма да съжалявате за сключените договори, защото може да ви изненадат загуби.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

Вземете важни решения, но разчитайте на разума си. Работете активно и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях. Обърнете внимание на новите изгодни инвестиции, без да давате положителен отговор в същия ден. Предпазвайте се от прибързаност и необмислени действия.


КОЗИРОГ

Имате подкрепа

Въпреки ретроградния Меркурий постигате мечтаните професионални успехи. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Постарайте се да вникнете в заниманията си на работното място. Проведените делови разговори са успешни. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията. Колегите ви са на ваша страна и ще ви подкрепят.


ВОДОЛЕЙ

Разочарования

Днес сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със съмнения. Причината е разочарованието, което изживявате заради нежелание на вашите колеги да приемат сериозно идеите ви, с което ви обиждат. Предадени сте от хора, на които сте имали пълно доверие. Не е във ваша полза да се занимавате с търговия или финансови сделки.


РИБИ

Нови предложения

Поставете успешно начало на важни делови разговори. Не отказвайте срещи с нови делови партньори. Ще получите нови предложения за съвместен бизнес. Блазнят ви, но бъдете внимателни, защото Меркурий е все още ретрограден и налага забрани за рисковани и необмислени действия.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 8 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за начинания. Всичко, започнато в тази година, ви носи успех в следващите девет. Не позволявайте на вашата целеустременост да стане причина за прибързани действия. Обмислете ги добре, даже и в най-дребните детайли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *