АСТРОХОРОСКОП ЗА 9.06.2021 г.

Луната е в Близнаци. Фаза – новолуние. Цветът – зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, парната баня. Позволени са масажът на тялото без упоменатите забрани, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване. Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Делови предложения

Предстои ви ден, позволяващ да обмислите и дори да предприемете смяна на професията си. Може да потвърдите съгласието си с тази промяна. Изявете най-доброто от себе си. Деловите предложения са във ваша полза. Не предприемайте обсъждане на рисковани инвестиции, ако не сте финансово стабилни, защото загубите ще навредят на бизнеса ви, особено при все още ретроградния Меркурий.


ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден

Предстои ви труден, но в същото време и неочаквано успешен и благоприятен за работа ден. Успехът ще дойде, въпреки ретроградния Меркурий, ако сте планирали задачите си и сте ги подредили по важност. Бъдете активни. Ако имате уговорена делова среща, желателно е да я осъществите в първата половина на деня, който ви обещава добри финансови постъпления.


БЛИЗНАЦИ

Важни промени

Имате възможност да предприемете важни промени на работното място. Денят е добър за подготвяне на предстоящите разговори с ръководството и държавните организации, но Меркурий е ретрограден. Не пътувайте, ако не сте сигурни в успеха на вашата задача. Ако са ви повикали на делова среща, опитайте се да я осъществите сутринта, защото следобед трудности ще ви попречат да я реализирате.


РАК

Нужни са компромиси

Сблъсквате се с проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение, които не желаят да чуят думите ви или ги тълкуват както им е угодно. Бъдете склонни на компромиси, защото сами рискувате да се лишите от помощта им във времето на ретрограден Меркурий. Колегите ви са изнервени от нежеланието ви да приемете идеите им. Рискувате да си създадете проблеми и с ръководството.


ЛЪВ

Нови идеи

Днес сте изпълнени с идеи и затова не искате да се занимавате с преките си задължения. Ако ги обсъдите с колегите си, рискувате авторитета си. От сутринта проявете нужната активност. Завършете работата си, а обсъждането на новите планове оставете за по-нататък заради все още ретроградното движение на Меркурий, за да не изнервите колеги си, като ги задържате на работното място.


ДЕВА

Финансови постъпления

Денят е благоприятен да обмислите промяна на работата и привличане на нови делови партньори. Активността на работното място ще ви донесе финансови постъпления, които не бива да инвестирате прибързано. Добре би било без показност да обърнете внимание на новите предложения, да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях, след като Меркурий приключи ретроградното си движение.


ВЕЗНИ

Нови възможности

Отново прочетете и обсъдете с вашите колеги подготвените договори, но заради ретроградния Меркурий дайте реална оценка за себе си дали си струва да работите по новите проекти, заложени в тях, и помислете за бъдещите си планове, преди да ги подпишете на следващия ден. Търсете активно нови възможности за професионална изява. Имате възможност да увеличите доходите си.


СКОРПИОН

Сдържайте нервите си

Готови сте да изливате яда и недоволството си на всеки, които се изпречи на пътя ви, но рискувате да си спечелите неприятели на работното място. Ако това се случи днес, по време на ретроградния Меркурий, те ще ви мъстят и пречат и през следващите месеци. Сдържайте нервите си, за да не навредите на отношенията си. Успехът е с вас.


СТРЕЛЕЦ

Обмислете начинанията

На работното място сутринта сте разсеяни и мислите ви са на друго място. Поставете началото на нови задачи следобед, но заради ретроградния Меркурий не прекалявайте с настойчивостта си вашите колеги да приемат новите ви идеи. Не се опитвайте да избързвате, за да не се провалите. Обмислете още веднъж начинанията си.


КОЗИРОГ

Признайте грешките

Направете поредната, но не последна крачка към разкриване на възможности за стабилизиране на постигнатото в професионално отношение. Деловите разговори ви носят успех, ако ги провеждате сами и не се поддавате на странични съвети. Признайте грешките, които сте допуснали, с ясното съзнание, че ще срещнете разбиране, особено при ретроградния Меркурий.


ВОДОЛЕЙ

Професионални успехи

Заемете се с новите си задачи, които ще завършите с успех. Днес не е във ваша полза да обсъждате възможности и предложения за промяна на работното ви място заради ретроградното движение на Меркурий. Тежите на мястото си и ще допуснете грешка. Радвате се на професионални успехи, които ще ви донесат очакваното и нужно признание, а и добри приходи.


РИБИ

Запазете стабилност

Въпреки победите и успехите, които жънете, ще усетите тревога за бъдещето си заради финансови проблеми, засегнали частично и вашия бизнес, но не пропускайте факта, че Меркурий е все още ретрограден. Стабилизирайте материалното си положение и обществените си позиции. Ще се наложи да се потрудите на работното си място, за да отстоявате стабилността си. Ще се заредите с нови сили и нови идеи.


Честит рожден ден на родените на 9 юни!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага да се подчините на съдбовните предопределения. Забравете желанието си да изпреварите събитията и да се възползвате от шансовете си по-бързо от отреденото им време. Сторите ли го, ще се върнете много назад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *