Награден от Владимир Путин поведе търновската листа на ляв съюз, в който влизат 4 партии

Николай Малинов, който получи лично орден „Дружба“ в качеството си на председател на движение „Русофили“ от руския президент Владимир Путин, повежда листата за Великотърновския избирателен район на лявата коалиция „За чиста и свята република“, в която организационен секретар е бившият премиер на България Жан Виденов, съобщи регионалният лидер на формацията адв. Николай Петров.

Останалите кандидати на формацията също са силно респектиращи личности. Втори е историкът от ВТУ проф. Стефан Анчев, а трети – проф. Радко Ханджиев. Четвъртото място е за друг кадър на търновския вуз – Цвета Попова. Пета е гл. ас. д-р Светлана Лакова. Следва я д-р Калина Папазова.

3 thoughts on “Награден от Владимир Путин поведе търновската листа на ляв съюз, в който влизат 4 партии

 • 09.06.2021 в 20:45
  Permalink

  Щом е награден от Путин – не трябва да се гласува за него. „Кремълски къртици“ не ни трябват.

  Отговор
 • 09.06.2021 в 21:17
  Permalink

  Само това остава комунистите да ни върнат през 60-те . Спомням си как трябваше да си мълчиш за всичко. То се вижда и от служевното правителство на Радев дъха от всякате на комунистическата власт и маниери. Ще се побъркат да злобеят срещу правителството, а те каточели не бяха същите, даже по зле останахме без заводи и селскостопанства а да не говорим за морето как го съсипаха.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.