Близнаците да обмислят добре деловите решения, Раците да работят спокойно и уверено

11 ЮНИ – ПЕТЪК

Луната преминава от Близнаци в Рак в 9.22 ч.

Фаза – новолуние. Цвят – син. Минерал – ахат.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, подстригването на косите. Позволени са пилингът, терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане, терапията за дълбоко подхранване на кожата, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване. До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

12 ЮНИ – СЪБОТА

Луната е в Рак. Фаза – новолуние. Цвят – виолетов. Минерали – оникс и малахит.

Забранени са терапиите за дълбоко подхранване на кожата, приемът на диуретици, подстригването на косите, процедурите за отстраняване на мастит след раждане. Позволени са пилингът, терапиите против бръчки с лифтинг ефект и стягане, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване. Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

13 ЮНИ – НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Рак в Лъв в 20.21 ч.

Фаза – първа четвърт. Цветове – оранжев и жълт. Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са солариумът, сауната, приемът на диуретици, подстригването на косите, процедурите за отстраняване на мастит след раждане. Позволени са терапиите против бръчки с лифтинг ефект и стягане, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване. До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

11 юни. Нежеланието ви да разберете партньорите си, раздразнителността и агресията ви задължително са повод вашите колеги да ви отговорят също с нападателно поведение. На работното място сте конфликтни и напрегнати. По-добре премълчавайте и не спорете заядливо и агресивно, ако искате да няма последици във ваша вреда заради все още ретроградното движение на Меркурий.

12 юни. Отдава ви се възможност в почивния ден да обмислите нови варианти, разкриващи пред вас добри професионални перспективи. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото, ако забравите, че с търпение постигате целите си. Радвате се на спокойствие, докато работите. Разкривате нови източници на доходи. Пазете се от сплетни, недобронамерени съвети и клевети от колеги завистници, особено при ретроградния Меркурий.

13 юни. Търговските сделки и творческите изяви са успешни в почивния ден въпреки ретроградния Меркурий. Очаквайте приходи от вече започнати или скоро завършени задачи. Начинанията в този ден са обречени на провал. Пазете се от странична и според ваши колеги особено важна информация, която ще се окаже невярна и ще ви донесе финансови загуби.


ТЕЛЕЦ

11 юни. Ще се сблъсквате с много проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение. Не намерите ли компромис и не промените ли поведението си, проблемът ще се изостри до крайност, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Денят е неблагоприятен за делови разговори и срещи на работното място, дори и ако сте ги уговорили преди време.

12 юни. Денят, въпреки че е почивен и въпреки ретроградния Меркурий, ви позволява да се заредите с нови сили и самочувствие. Не взимайте прибързано крайни и важни решения. Очаквайте промени в материалното си състояние. Дали ще са положителни, зависи само от вас. Обстановката на работното място не е особено благоприятна, защото сте недоволни от отношението на колегите си, но сте си го заслужили.

13 юни. Възможни си измами, водещи до нервно напрежение и сериозни професионални грешки на вашето работно място при ретроградния Меркурий и в почивния ден. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Очаквайте финансови постъпления, които не е време да обявите. Не бързайте да обещавате и да инвестирате получените пари в нови чужди проекти, дори и ако сте сигурни, че са успешни.


БЛИЗНАЦИ

11 юни. От сутринта сте напрегнати и отношенията с хората от професионалното ви обкръжение са проблемни и заради все още ретроградното движение на Меркурий. Едва следобед се отпускате и настроението ви ще се оправи. На работното място сте дейни и отговорни. За жалост, пак сте настроени за непрекъсната критика към колегите си за щяло и нещяло и така печелите врагове.

12 юни. Не е във ваша полза в почивния ден да взимате важни делови решения, без да ги обмислите предварително и да ги обсъдите с колеги си въпреки ретроградния Меркурий. В общуването с началниците и най-вече с колегите съхранете спокойствието си, за да не обтегнете без причина отношенията си. На работното място очаквайте странни обрати, за които не сте подготвени. Избягвайте конфликтите, за да не се окажете сами и без подкрепа.

13 юни. В почивния ден осъзнавате, че преди време сте сгрешили в оценката си за вашите нови познати и в този ден ви изненадват удари от тяхна страна. Преценете кого не трябва да допускате до себе си. Не се вживявайте в проблемите си, за да избегнете емоционален срив и невъзможност да се справите със задълженията си. Общуването с деловите ви партньори е затруднено и заради ретроградния Меркурий.


РАК

11 юни. Неприятна новина ще ви ядоса и ще развали целия ви ден, а и Меркурий е ретрограден. Не се вживявайте, защото с агресия и нападателно поведение нищо няма да промените. Вслушайте се в съветите на близките си и ще видите, че ставащото е поправимо. На работното си място рискувате да допуснете непоправими грешки. От вас зависи да сте по-отговорни към задълженията си.

12 юни. Подхождайте разумно към възникващите делови проблеми, които са лесно решими в почивния ден въпреки ретроградния Меркурий. Работете спокойно, уверени в силите си, за да постигнете очаквания успех. На всяка цена се възползвайте от своите добри възможности, ако развивате частен бизнес и сте решили да го обогатите с нови партньори или с допълнителна дейност.

13 юни. Преценете дали не сте се отклонили от правилната посока и от най-важните си цели, объркани заради все още ретроградното движение на Меркурий. Ако е необходимо, променете плановете си за деня. Без причина може да изпаднете в минорно настроение. Обидени сте на ваши колеги, които не са съгласни с идеите ви, но това е тяхно право, а и вие не желаете да обсъдите мотивите им. Дистанцирането ви е ненавременно и ви вреди.


ЛЪВ

11 юни. Искате да сте обичани и уважавани и всички около вас да изпълняват желанията ви, но това води до лошото им отношение, ако досадите прекалено с претенциите си. Работата ви спори, ако сте се отказали от пътуване заради ретроградното движение на Меркурий и сте останали на работното си място. По-добре е да не прекалявате с натоварването.

12 юни. Поставете начало на нови занимания, след като в почивния ден ги обмислите добре, за да сте сигурни, че решението ви е правилно и няма да се наложи да се борите с негативни събития и заради ретроградното движение на Меркурий. Не пропускайте обяда и разговорите с колегите си. Покажете, че уважавате и цените тяхното мнение. Приемете предложенията на новите си колеги за промени на работното място.

13 юни. Бъдете тактични в почивния ден и изслушвайте събеседниците си, без значение дали разговорът ви е полезен, или задължителен, но изнервящ. Не бива да отлагате провеждането на тези разговори, при които сте наясно с целите и плановете си и сте подготвени да работите активно, освен ако имате ваши мотиви за забавянето им. Не правете прибързани изказвания и не показвайте задоволството си заради завършените задачи.


ДЕВА

11 юни. Не осъществявайте запознанства, защото няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с близки и познати. Ситуацията на работното място може да се изостри до крайност. Нежеланието да разберете колегите си води до разправии, за които вината е изцяло ваша. Не си търсете оправдание, особено след като не спазвате повелята на ретроградния Меркурий.

12 юни. Пазете се от интриги на работното място, породени от ретроградния Меркурий, засилващ завистта на колега заради вашата активност, умение да отхвърляте с лекота задачите си и вашата неоспорима компетентност. Не се доверявайте на съвети, които целят да ви объркат. Денят е почивен, но е благоприятен за вас. Обещава ви спокойствие. Разчитайте на себе си.

13 юни. Днес денят е почивен, но е във ваша полза да завършите започнатите задачи, защото ви носят приходи, които не са за подценяване, а и заради новите, които са предварително обречени на провал. Проблемите ви изискват помощта на приятели и колеги. Не се отказвайте от подкрепата на влиятелни познати, които ще ви помогнат по-лесно да намерите правилното решение въпреки ретроградния Меркурий.


ВЕЗНИ

11 юни. На работното място бъдете тактични и не създавайте поводи за скандали при ретроградния Меркурий. Бъдете коректни към вашите колеги, които не са виновни заради вашите отношения у дома. Изпитвате силно желание да се срещнете със стари приятели и познати и да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще си създадете проблеми.

12 юни. Внимателната и добре планирана работа ви носи успехи и материално благополучие, въпреки че денят е почивен. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват при все още ретроградното движение на Меркурий. Деловите разговори изискват крайната ви предпазливост. Вредите си, защото сте прекалено инатливи и може да изречете нещо, което да ви навреди.

13 юни. Бъдете предпазливи в почивния ден. Не взимайте важни решения, защото може да са погрешни. Ако се налага днес да водите разговори с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Ще се изнервите заради непредвидени трудности, породени от чужди грешки, които се налага вие да поправите. Избягвайте спор, който може да доведе до принципни различия и конфликти с необратими последици.


СКОРПИОН

11 юни. Ако имате работа, свързана с професионалните ви задължения, я отхвърлете до обед. Не давайте заеми, ретроградният Меркурий забранява това. Каквото и да става на работното ви място, си наложете спокойствие и съхранете доброто си настроение. Чувствате се най-добре сред близките си и обожавате уюта на своя дом, но имате и задачи, които не ви позволяват да си останете целия ден у дома.

12 юни. Сутринта в почивния ден ще се ядосате, защото ви налагат да си сътрудничите с хора, които не ви допадат като интелект. Внимавайте с новите делови запознанства при ретроградното движение на Меркурий. Ако искате да спечелите уважението на всички, не се ядосвайте, въпреки че ви създават временно напрежение и неудобство.

13 юни. Завършете работата си до обед в почивния ден, защото следобед неочаквани проблеми изискват да се справите сами, за да не ви спретнат клюка за нищожен и лесно поправим проблем. Не давайте пари назаем, дори и на ваши близки или приятели. Няма да си ги върнете. Конфликтите на работното ви място са причинени от проблеми, които сте пренебрегнали при ретроградния Меркурий.


СТРЕЛЕЦ

11 юни. Денят е напрегнат заради среща, която желаете да осъществите, но Меркурий е ретрограден и вредите на себе си. Не допускайте финансови загуби и не проявявайте ината си. Работете умерено до обед, за да избегнете грешките, породени от разсеяността ви. Следобед се отдайте на мисли за новите си проекти и се обогатете с нова информация.

12 юни. Запазете спокойствие и избягвайте спор, който в почивния ден може да доведе до проблеми и разправии, пречещи на работата ви, както и на възможността да се справите с поетите отговорности заради различие в мненията ви с вашите колеги. Предпазвайте се от крайни изказвания. Днес сте подвластни на съдбовни обрати и заради ретроградния Меркурий.

13 юни. Не се опитвайте в този почивен ден да постигнете успехи и да покорите нови професионални висоти, защото не сте подготвени, а и Меркурий е ретрограден. Не е във ваша полза да обсъждате бъдеща промяна на работното си място. Избягвайте странично влияние и опит да ви отклонят от поставените задачи, за да си спестите депресивните състояния заради несправяне с работата.


КОЗИРОГ

11 юни. Очаква ви напрежение, защото отношенията ви на работното място са подложени на проверка заради ретроградния Меркурий. Въпреки това се справяте отлично със задълженията си и поемате необходимите отговорности. Ще постигнете много, дори и ако се налага да работите до късно вечерта, но само ако се въоръжите с търпение.

12 юни. Предстоят ви неочаквани обрати в почивния ден и при ретроградния Меркурий. Вашите колеги подкрепят начинанията ви и ви гарантират професионални успехи, но от вас зависи да не пропилеете добрите си възможности. Прибързаността е нежелателна. Създайте си приятна атмосфера на работното място. Бъдете съсредоточени в задачите си, за да избегнете провалите и финансовите загуби.

13 юни. Днес денят е почивен и изисква заедно с ретроградния Меркурий да бъдете тактични и толерантни към колегите, познатите и приятелите си. Не е изключена конфликтна ситуация, която може да има непредсказуеми последствия, въпреки че не е предизвикана от вас. Избегнете я на всяка цена, дори и ако се чувствате засегнати. Нежеланието ви за компромиси и агресивното ви поведение ще предизвикат проблеми.


ВОДОЛЕЙ

11 юни. Преценете кого от познатите си не трябва да допускате повече до себе си, защото ви вреди. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, подтикнати и от ретроградния Меркурий, само защото са ви се харесали. При делово пътуване се пазете от кражби. Не оставяйте документите и парите си на случайни хора.

12 юни. Трудностите на работното място изобщо не трябва да ви притесняват в този почивен ден. Ще се справите успешно със задачите си и ще докажете уменията си и при ретроградния Меркурий. Справете се с неприятелите си и подобрете материалното си състояние. Няма да ви липсват предложения за пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви, които може да са неочаквани, но въпреки това ги обмислете.

13 юни. Не са изключени финансови загуби, породени от сериозни препятствия, свързани с промените, които искате да осъществите в почивния си ден и въпреки ретроградния Меркурий. Причината е във вашето нетърпение и желанието ви да ги предприемете в този ден. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да действате следобед. Деловите срещи няма да ви донесат успех.


РИБИ

11 юни. Ако имате да отхвърляте професионални задължения, работете спокойно и не създавайте напрежение сред колегите си. Ще изнервите обстановката до скандал, който може да не избегнете заради ретроградния Меркурий. През по-голямата част от деня по възможност не допускайте хора, без да са предварително уговорени срещите ви, и не се товарете с чужди проблеми.

12 юни. В почивния ден се занимавате с неразрешени проблеми, които ще се отразят на вашето самочувствие и може да променят личния ви живот, особено при ретроградния Меркурий. Желанието ви да сте в полза на хората няма да се хареса на близките ви. Решили сте на всяка цена да направите промени на работното си място, но преди това ги обсъдете с вашите колеги. Не се доверявайте на погрешни съвети, а разчитайте на интуицията си.

13 юни. Не надценявайте силите си в почивния ден. Не сте сигурни, че сте в състояние да вземете важни решения, защото Меркурий е все още ретрограден. Наложете си спокойствие и работете умерено. Късметът не е на ваша страна. Не уговаряйте делови срещи и в никакъв случай не провеждайте разговори, свързани със съвместна дейност, обвързана и с финансово съдружие.


Честит рожден ден на родените на 11 юни!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна и ви налага, дори и против вашата воля, да се справяте с проблеми, породени от независещи от вас причини. Начинанията са забранени. Не търсете помощ, ще ви бъде отказана.

Честит рожден ден на родените на 12 юни!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на глобални промени и пътувания. От нея зависят следващите девет години от живота ви. Единствено от вас зависи дали глобалната промяна в живота ви ще е положителна, или отрицателна. Създавайте събитията, не ги следвайте.

Честит рожден ден на родените на 13 юни!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да поставяте началото на нови занимания. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си. Идеална е за създаване на дом и семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *