Обръщение на Даниел Панов, областен координатор на ПП ГЕРБ за Велико Търново

Приятели и симпатизанти на коалиция ГЕРБ – СДС,

Тези избори са възможност за всички граждани на страната да направят своя избор за десетилетие напред. Възможност, която е с много важно значение.

Време е да сложим ред в хаоса, който видяхме колко бързо превзема държавата и в какви размери я обхваща.

Живеем в твърде динамични времена, за да си позволим лукса да сме непредвидими и екстравагантни в решенията за бъдещето на страната. Историята е доказала, че само последователността и устойчивостта в политиката дават на обществото онова, което наричаме добруване на народа.

А това се гради само от хора, които са доказали на семействата си, в работата си и сред приятелите си, че са достойни, професионалисти и тежат на мястото си с действията си.

Коалиция ГЕРБ-СДС доказва пред вас, че кандидатите за 46-о народно събрание са личности, които заслужават общественото доверие. Те са хора с ценности, с които да сме сигурни, че България ще продължава да се развива като все по-добро и сигурно място за децата и родителите ни.

Успехът не е далеч, от него ни дели една ръка.

Гласувайте с номер 5 за коалиция ГЕРБ – СДС на 11 юли 2021 г.!

Даниел Панов

Областен координатор на ПП ГЕРБ за Велико Търново

4 thoughts on “Обръщение на Даниел Панов, областен координатор на ПП ГЕРБ за Велико Търново

 • 11.06.2021 в 10:46
  Permalink

  И как да ти вярваме като видяхме резултата на управлението ти? Бургас също е с кмет от ГЕРБ и той като теб много мандати иди да видиш как се прави . Сравнявай икономика .туризъм ,заплати, стандарт на живота ,
  градоустройство, магистрали и каквото още се сетиш . Обърни внимание как са разделени автомобилния поток от пешеходния с пасарелки !!!

  Отговор
 • 11.06.2021 в 11:23
  Permalink

  ами нали вие управлявате все още, защо го създавате тоя хаос. Трябва да отстъпите на по можещи хора, които ще се справят с хаоса.

  Отговор
 • 11.06.2021 в 11:37
  Permalink

  Панов, вече не си ли ‘инженер-доктор’?? И каква всъщност беше инженерната ти специалност, и за какво си писал докторат??? Може би нещо, свързано с меганджийството? Осветли, молим те, широките народни маси

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *