Цветан Цветанов: „Нека спрем омразата и разделението в обществото“

От Преображенския манастир започна кампанията на „Републиканци за България“ за Великотърновско

Всеки, който влиза в политическа кампания, трябва да помисли за бъдещето на страната. Призоваваме всички политически партии – нека спрем с тази омраза, противопоставяне и разделение в обществото. В един политически дебат трябва да има управленски решения и ние от „Републиканци за България“ предлагаме точно това.

Това коментира при посещението си в Преображенския манастир край старата столица водачът на великотърновската листа на „Републиканци за България“ и председател на партията Цветан Цветанов.

В светата обител Цветанов и кандидатите от листата с номер 21 запалиха свещички за здраве и благополучие на всички българи, за единение и просперитет на българския народ. От уникалния манастир, символ на българщината и неизменна част от облика на региона, великотърновските кандидати за народни представители от „Републиканци за България“ дадоха символичен старт на предизборната си кампания за IV МИР – Велико Търново.

Преображенският манастир, в който са запазени оригинални стенописи от Захари Зограф и забележителното му „Колело на живота“, ежедневно се посещава от миряни и туристи.

До неотдавна труднопроходим, пътят до манастира сега е в отлично състояние, след като бе ремонтиран през 2017 година с активността на Цветан Цветанов като великотърновски народен представител.

Обновената 2.5-километрова отсечка е единственият път, водещ до обителта, която е и атрактивна туристическа дестинация. Трасето до Преображенския манастир е било прокарано през 1935 година, а единственият ремонт, правен преди пълната му реконструкция, било полагането на тънък слой асфалт през 70-те години.

От Преображенския манастир край Велико Търново „Републиканци за България“ пожелаха успех на всички участници в изборите, които са градивни и ръководени от интересите на общността. С добронамереност, оптимизъм и отговорност кандидатите с номер 21 се впускат в надпреварата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.