ПП „Има такъв народ“ с амбиция да завоюва поне три мандата

Адв. Момчил Иванов: „Излизаме срещу отчаяни опоненти, ще водим позитивна и експертна кампания“

Областната структура на ПП „Има такъв народ“ се включва в предизборната кампания с амбиция да завоюва поне три мандата в региона. „Излизаме срещу отчаяни опоненти, ще водим позитивна и експертна кампания. Предстои ни да направим избори, които да произведат ново парламентарно представителство. Този факт показва, че България вече се нуждае от нова посока на развитие“, заяви на официалното откриване на кампанията на партията областният координатор и втори в листата адвокат Момчил Иванов. Той подчерта, че ПП „Има такъв народ“ ще участва в предстоящите избори с ново лого, което гласи „Време е за друго“. „Време е за друга България. Време е за България, в която шкафчетата, кюлчетата, еврата, празните язовири за милиони не са нормална гледка. Време е за България, която не е на първо място по смъртност, не е на последно място по доходи в Европа. Време е за достойните хора в страната“, подчерта Момчил Иванов. Той допълни, че членовете на партията влизат в настоящата кампания, абсолютно убедени и мотивирани да са победители. „Неслучайно с хората от екипа си поставихме задача ПП „Има такъв народ“ да бъде първа политическа сила в региона след тези избори“, категоричен е Момчил Иванов. Той обяви, че ПП „Има такъв народ“ ще участва във вота с пълна листа от 16 души. Момчил Иванов изтъкна, че листата е много добре балансирана. В нея са включени 11 господа и 5 дами. Средната възраст на кандидатите е 43 години. Сред тях има много добре образовани хора, завършили във Виена, възпитаници на Сорбоната, както и хора с много добър опит в структурирането и изграждането на проспериращ бизнес, изключителни мениджъри на дружества, които самите те са създали, и разкрили работни места. „Тази листа ще е изненадата на тези избори във Великотърновска област. Това е листата, която ще допринесе за промяна“, убеден е Момчил Иванов.

9 thoughts on “ПП „Има такъв народ“ с амбиция да завоюва поне три мандата

 • 14.06.2021 в 20:37
  Permalink

  Само с „празните“ язовири доказвате, че не сте нищо ново, а сте просто поредната парлама. Да очакваме чрез зам-областния ви управител да изпразните и язовир „Йовковци“ и после гръмко да обявявате фалшиви новини като колегите ви от Дай България ли?
  Какво ново е Момчил Иванов който беше във ВМРО, РЗС, сигурно преди това – СДС и кой знае още къде?
  Вашето ново всъщност и добре забравеното старо!

  Отговор
  • 15.06.2021 в 11:15
   Permalink

   Шеф беше на Младежкото СДС, правилно помните. И управител на ОП „Спортни имоти“ по това време (мандатите на Рашев като кмет).

   Отговор
  • 15.06.2021 в 13:51
   Permalink

   Тонков…проблем с алкохола ли имаш?Лекувай се човече преди да влизаш в безславен диспут.

   Отговор
 • 14.06.2021 в 20:50
  Permalink

  Някой да ги заличи от лицето на земята тия, че само хабят кислорода.

  Отговор
 • 15.06.2021 в 18:12
  Permalink

  Тези нови мутри не трябва да получат подкрепа от Велико Търново! Марш в Плевен и Учиндол.

  Отговор
 • 16.06.2021 в 7:40
  Permalink

  Време е да се хванем за винкела,обаче цензурата на герб пречи.

  Отговор
 • 19.06.2021 в 8:43
  Permalink

  Наистина тези хора не трябва да получават подкрепа в Търново.Да се кандидатират от Перник.

  Отговор
 • 22.06.2021 в 0:43
  Permalink

  Да не са от Либерална партия Перник.Слави не е Киро Либерало.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.