Двойно гражданство извади футболната легенда Бончо Генчев от изборната надпревара

Футболната легенда: „Оттеглям се, но продължавам да подкрепям колегите от листата на ГЕРБ – СДС“

 

Футболната легенда Бончо Генчев в понеделник изненадващо обяви, че се оттегля от предизборната надпревара, но продължава да подкрепя колегите си от листата на ГЕРБ – СДС. Във видеообръщение той споделя, че заради двойно гражданство не може да продължи участието си в изборите, но ще помага за каузата на коалицията.

„Нашият приятел и съмишленик Бончо Генчев, за съжаление, не може да продължи участието си в листата на ГЕРБ – СДС за народни представители в IV МИР – Велико Търново. Гражданството му и във Великобритания възпрепятства неговата кандидатура. Но Бончо Генчев остава част от отбора и ще работи активно и в кампанията, и след това.

Приносът му във формулирането на политиките по спорт в подготовката ни е голям. Сърдечно му благодарим за непрекъснатите усилия, които той полага за развитието на Велико Търново“, заявяват от областното ръководство на ГЕРБ – СДС във Велико Търново.

От коалицията са категорични, че Бончо остава в отбора на победителите и ще продължи да работи неуморно като истински шампион за още по-доброто бъдеще на великотърновци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *