АСТРОХОРОСКОП ЗА 16.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 16 ЮНИ

Луната преминава от Лъв в Дева в 05.01 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цветът – зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са солариумът, сауната, мезотерапията, ботоксът, подстригването на косите. Позволени са терапии на лице, епилацията, маникюрът, педикюрът, боядисването на косите, сешоар, ваденето и лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не се инатете

Прибързаността на работното място е във ваша вреда в този ден, защото Меркурий е все още ретрограден. Наложете си търпение и отложете деловите разговори, за да се справите със задачите си, след като закъснявате, въпреки че имате срок на изпълнение. Не проявявайте инат и заядливост, само защото нещо не ви харесва.


ТЕЛЕЦ

Трудности

Подгответе се за неочаквани трудности по пътя си, ако замислените нови задачи са свързани с рисковани действия. Ще се справите добре, но по-бавно заради ретроградното движение на Меркурий. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна, само ако сте прозорливи.


БЛИЗНАЦИ

Не сменяйте работата

Преодолейте проблемите на работното си място, за да увеличите приходите си. Разширете дейността си, благодарение на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, но договорите подпишете след 23-ти. Ще направите грешка, ако приемете предложение за промяна на работата си, без да се посъветвате.


РАК

Имате подкрепа

Не се опитвайте да рискувате на работното място, защото ще се сблъскате с трудности, от които няма лесно да се измъкнете, особено предизвикате ли провала си. Планираното делово пътуване няма да ви донесе очакваните резултати. Ще ви подкрепи ваш партньор, които ще ви помогне да намерите изход от трудното положение.


ЛЪВ

Не пътувайте

Не е желателно да пътувате, въпреки че искате да посетите ваши близки или приятели. Избегнете разправии на работното място заради противоречие с вижданията на колегите си, подтиквано и от ретроградния Меркурий. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте неочаквани и непредвидени големи разходи.


ДЕВА

Анализирайте

Днес ви предстои важна среща, която е причина да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито. Следобед не са изключени радостни новини, свързани с приятели или близки. Отложете вземането на важни делови решения за друг ден заради ретроградния Меркурий. Анализирайте грешките в поведението си.


ВЕЗНИ

Проблеми

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми заради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки. Финансови проблеми ще ви натоварят допълнително и заради ретроградния Меркурий. Възможни са сблъсъци с непознати хора или с пътната полиция, затова ако сте зад волана, не прекалявайте с високите скорости.


СКОРПИОН

Откажете срещи

Поемете инициативата на работното място, дори и ако не сте готови на тази саможертва, защото колегите ви отказват да го сторят, в противоречие с ретроградния Меркурий. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

Денят ви предупреждава да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена. Очаквайте подобряване на финансовото състояние чрез новите задачи, с които ви натовариха. Предстоят ви пътуване и полезни нови запознанства, но бъдете предпазливи. Не взимайте прибързани решения.


КОЗИРОГ

Свършете си работата

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на съдбата, в противоречие с ретроградния Меркурий, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи в този ден. Днес сте във форма и е във възможностите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и разговори са успешни.


ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте

Очаквайте приходи, ако се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение, само защото искате да се противопоставите на ретроградния Меркурий. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски. Не рискувайте. Денят не е добър да подготвяте за подпис договори.


РИБИ

Мнителни сте

Внимавайте, подвластни сте на трудно сдържана емоция, а и Меркурий ви помага с ретроградното си движение. Завършете започнатата работа до края на деня, защото иначе ще я проточите и ще си навредите на авторитета. Вашата мнителност, прекалената ви обидчивост и нетърпимост към критика ще допринесат за професионални проблеми.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 16 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е завършваща и изпълнена с емоции. Задачата ви е да изчистите всичко изостанало в живота си, включително в делови план, и да отстраните от пътя си хората, които ви вредят. Не търсете компромис, ще бъде във ваша вреда. Начинанията са забранени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.