СДС отново подкрепи Димитър Николов за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС

„Предстоят много важни избори. Сблъсъкът отново е ляво – дясно. Надявам се, че и в новия парламент ще бъдем заедно с Димитър Николов, който е с номер 103 в листата на ГЕРБ – СДС, за да отстояваме интересите на Великотърновски регион и на България“, заяви председателят на СДС Румен Христов. По думите му Николов е много ценен за парламентарната група на коалицията от гледна точка на неговия опит като издател и ерудиран човек на словото. Румен Христов е убеден, че представителят на СДС в листатата с номер 5 ще препотвърди чудесния си резултат от предишните избори, за да може страната ни да продължи избрания цивилизован път на развитие.

Димитър Николов за втори път е кандидатът за народен представител на СДС от Велико Търново. Кандидатурата му е издигната от Областния съвет на сините в старата столица и е гласувана от Националния изпълнителен съвет на партията. Той е от гражданската квота и получи подкрепата и на двете политически сили в коалицията.

За мен е привилегия и огромна отговорност във втори парламентарни избори да бъда кандидат за народен представител от Велико Търново на областната организация и Националния изпълнителен съвет на СДС – партията, която е носител на автентичните десни и християндемократични ценности. Ще продължа да работя за европейското бъдеще на страната, за по-ниски данъци и икономически растеж. Ние сме срещу реабилитацията на комунизма, казваме и своето категорично „НЕ“ на гей браковете и Истанбулската конвенция, бе коментарът на Димитър Николов.

2 thoughts on “СДС отново подкрепи Димитър Николов за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС

  • 15.06.2021 в 21:06
    Permalink

    Псевдо-мутри, покрай главната Мутра от Банкя…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.