Шампионски пояс от първото участие на “Underdogs” /Велико Търново/

Новосъздаденият спортен клуб по кикбокс „UnderdogS“ /Велико Търново/ записа първо участие в състезателен форум. През изминалия уикенд в Козлодуй се проведе четвърто издание на международен турнир за купата на „АЕЦ Козлодуй“. В събитието взеха участие над 250 състезатели от спортни клубове от 8 държави, а организаторите в лицето на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и домакините от СК „Golden Boys” осигуриха отлични условия за провеждането му.

Като част от турнира бе проведена гала вечер „Нощта на шампионите“ в рамките на която се изиграха и излъчиха на живо няколко двубоя тип „супер файт“. Част от файт картата бе и Иван Ангелов – професионален състезател и треньор на СК „UnderdogS“. Той участва в полупрофесионален двубой във формат „Лоу кик“ при мъжете, категория до 75 килограма и записа убедителна победа с 3:0 съдийски гласа срещу съперник от СК „Авитохол“  /Нови Пазар/. И през трите рунда Ангелов стоеше по-прибран, по-активен и нанасяше по-точни и резки попадения, което му донесе победата и шампионския пояс.

Той и секундантите му, Денис Етемов и Лъчезар Личков, коментираха, че са доволни от представянето и очакват предстоящи събития от спортния календар на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, в които да вземат участие и други състезатели на клуба.

 

Текст снимка: От ляво надясно- Лъчезар Личков и Денис Етемов (секунданти), Иван Ангелов (проф. състезател и треньор на СК „Ъндърдогс“) и реферът на двубоя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *