Алаксандър Томаш: „За мен бе чест да съм начело на този отбор!”

Досегашният старши треньор на “Етър  ВТ” Александър Томаш официално обяви, че си тръгва от отбора, но се надява един ден отново да води “виолетовите” нагоре.
“Всяка раздяла е трудна, особено, когато трябва да си тръгнеш от нещо, с което си свързан емоционално. Решението, което взех не беше лесно, но не е и импулсивно. Напротив! В крайна сметка прецених, че аз и моят екип трябва да поемем по друг път.
В месеците, в които бяхме начело на “Етър ВТ” ние дадохме максимума от себе си. Направихме и невъзможното в опит да спасим отбора. Бяхме близо, но не успяхме. Въпреки това си тръгваме с високо вдигнати глави. Емоциите, които преживяхме и чувството, че феновете вярват и ни подкрепят ще останат завинаги. За съжаление сега трябва да кажа “край”. Аз не бягам. Не се страхувам от трудностите и съм пълен с енергия за работа, но знам, че трябва да го направя. Време е за ново предизвикателство.
Не казвам “Сбогом”, а “До скоро”. Велико Търново е моят град и ще остане завинаги такъв. Надявам се един ден да бъдем отново начело на “Етър”! Искам да видя този отбор на върха и мечтая аз да го кача там! Искам да благодаря на футболистите за усилията и себераздаването, както и на Деян Куздов за работата и подкрепата! Поклон пред феновете! В името на тяхната любов се надявам “Етър” скоро да се завърне в елита и да бъде фактор в първенството. За мен бе чест да съм начело на този отбор!”, обяви Александър Томаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *