АСТРОХОРОСКОП ЗА 17.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 17 ЮНИ

Луната е в Дева.

Фаза – първа четвърт.

Цветовете – вишневият и червеният.

Минералите – планински кристал и рубин.

Забранени са ботоксът и филърите заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите, моделирането и отслабването в коремната област, началото на диета. Позволени са маникюрът, педикюрът, студеното къдрене, масажът на лицето и тялото, ваденето и лечението на зъби.

Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Успешен ден

Във върховата си форма сте на работното място въпреки ретроградния Меркурий. Всички начинания ви носят положителни резултати. Деловите разговори са успешни, ако сте си поставили ясна цел. Премълчавайте, не спорете и изслушвайте събеседника си, дори и да не очаквате крайни решения. Пътуванията ви носят добри резултати.


ТЕЛЕЦ

Имате подкрепа

Радвате се на успех, който жънете на работното място, но нека радостта ви не бъде помрачена от изоставането на текущите ви задачи. Колегите ви подкрепят в начинанията. Обмислете професионалните промени за следващата седмица. Анализът на ставащото в деловите ви отношения ще ви помогне да извлечете полза за себе си.


БЛИЗНАЦИ

Творчески успех

Сутринта може да се сблъскате с проблеми заради неуредици от партньори, свързани с доставките във вашия магазин, ако се занимавате с търговия. Бъдете отговорни, за да избегнете загубите и неочакваните трудности. Не рискувайте. Денят е особено благоприятен за заетите с творческа професия.


РАК

Ядосани сте

Създавате конфликти на работното място, само защото сте ядосани на близките си от сутринта, но е по-добре да надмогнете лошото си настроение, защото ретроградния Меркурий ще ви създаде още проблеми. Не се вживявайте в личните си проблеми. Нерешени служебни проблеми също непрекъснато напомнят за себе си и ви подтикват към решителни действия.


ЛЪВ

Конфликти

На работното място сте напрегнати и не особено активни, а с това бавите бързото приключване на служебните си задачи. Помолете за помощ вашите колеги, без да се притеснявате, че може да ви откажат. Въпреки желанието ви да сте стабилни, ще се наложи да се занимавате с конфликти в семейството.


ДЕВА

Недоброжелатели

Успехът съпътства занимаващите се с творчески професии. Не обвинявайте съдбата си, ако замисленото от вас не носи очакваните резултати. Имате възможност да блеснете с неподозирани способности. Очаквайте появата на преодолими трудности и необяснимо недоброжелателно отношение от страна на ваш колега.


ВЕЗНИ

Новина

Неочаквана новина ще промени плановете ви за деня. Сключените договори за сделки обещават добри приходи, ако сте ги уговорили предишните дни и сега само ги подписвате. Възможни са конфликти с партньорите ви, провокирани и от ретроградния Меркурий. На работното място се постарайте да се заредите с добро настроение.


СКОРПИОН

Не споделяйте

Не планирайте важни делови срещи, за да не се провалите. Не споделяйте плановете си за деня, нито целите си. Очаквайте приходи въпреки ретроградния Меркурий, които са достатъчни за следващите седмици. Неприятели дебнат около вас, за да ви навредят, защото отново сте прекалили със самохвалството си. Бъдете предпазливи.


СТРЕЛЕЦ

Без емоции

Денят е неблагоприятен за занимаващите се с търговия. Ще се сблъскат с проблеми, финансови загуби и трудности, ако рискуват или измамят някого. След това трудно ще се възстановят от стреса и от загубата на пари. Заетите в различни от търговия професионални области ще жънат успех, ако не се оставят във властта на емоцията.


КОЗИРОГ

Внимавайте

Стабилизирайте постигнатото и създайте хармония в отношенията си. Имате възможност да осъществите нови делови срещи и запознанства, но внимавайте заради все още ретроградния Меркурий. Ще имате успех в професионално отношение. Уговорете разговорите с познати, работещи във финансови институции.


ВОДОЛЕЙ

Овладейте се

Емоцията ще ви връхлети още в ранните часове на деня, но е във ваша власт да я овладеете, защото си вредите на работата. Притеснени сте от личните си грижи и нямате желание да се заемете със задачите си. Не се поддавайте на примамливо предложение. Давайки прибързан отговор, ще останете излъгани.


РИБИ

Приемете пътуване

Днес сте напрегнати и уморени. Отложете планираните делови срещи, защото Меркурий е все още ретрограден. Търпеливо приемайте неприятностите, за да не ви доведат до безпричинно отчаяние, за което нямате повод. Приемете предложение за пътуване и делова среща в чужбина, което трябва да осъществите в близките дни.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 17 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за начинания. Всичко, започнато в тази година, ви носи успех в следващите девет. Не позволявайте на вашата целеустременост да стане причина за прибързани действия. Обмислете ги добре, даже и в най-дребните детайли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *