ОФК „Павликени“ и Димитър Тодоров се разделиха, млад треньор ще води тима през новия сезон

ОФК „Павликени“ и старши треньорът на представителния тим Димитър Тодоров се разделиха по взаимно съгласие, научи „Борба“. Специалистът бе четири години начело на тима, като през първия сезон го класира на 12-ото място в Северозападната Трета лига, през следващите два на пето, а в последното първенство павликенчани са осми.

„Запазвам хубави спомени от работата си в Павликени. Не съм се пестил, работил съм с отговорност и желание. Поех отбира в лошо състояние, успях да го стабилизирам и да тръгнем нагоре. През отминалото първенство почти до края имахме възможност за по-предно класиране, но в крайна сметка останахме осми“, коментира Димитър Тодоров.

Млад треньор ще води павликенския тим през новия сезон. Това е Мартин Кръстев – Куршума. През миналата есен той бе начело на „Локо“ (Дряново), а преди това е работил с брат си Петър Кръстев в „Янтра“ (Габрово).

Мартин Кръстев има 10 сезона в ОФК „Павликени“, като е бил играещ помощник на Илия Пендов и Милен Петков.

На този етап новият наставник планира подготовката да започне на 5 юли, очаква се да има напускащи и новопривлечени футболисти в състава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.