Близнаците ще преодолеят трудностите с добро настроение, Водолеите ще имат успехи въпреки ретроградния Меркурий

ЛУНЕН КАЛЕНДАР


18 ЮНИ, ПЕТЪК

Луната преминава от Дева във Везни в 10.53 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цветът – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са мезотерапията, началото на диета, ботоксът и филърите заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите. Позволени са терапиите на лице, маникюрът, педикюрът, масажът на лице и тяло. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


19 ЮНИ, СЪБОТА

Луната е във Везни.

Фаза – първа четвърт.

Цвят – виолетов.

Минерали– оникс и малахит.

Забранени са началото на диета, а

нтицелулитната терапия, защото организмът задържа течности. Позволени са масажът на лице и тяло, боядисването на косите и сешоар. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на бедрата, пикочния мехур и бъбреците, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


20 ЮНИ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Везни в Скорпион в 13.57 ч.

Фаза – първа четвърт.

Цветовете – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са началото на диета, антицелулитната терапия (ръчен масаж) – организмът задържа течности. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, терапии на лице, епилацията, боядисването на косите и сешоар, ваденето и лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

18 юни. Деловите разговори днес са затруднени. Не уговаряйте срещи с приятели и не спорете с близките си, ако ви товарят със задачи. Успехите от започнатото в деня не са сигурни заради ретроградния Меркурий, въпреки че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви препоръчвам да действате импулсивно, ако замисленото за този ден не носи очакваните резултати.

19 юни. Проблемите са навсякъде около вас в почивния ден и ви изнервят успоредно със забраните на все още ретроградния Меркурий. Не пътувайте, за да избегнете сблъсък с пътната полиция, който допълнително ще ви ядоса до степен на агресия. По-добре останете на работното си място, за да отхвърлите задачите си. Заради проява на упорство или инат от ваша страна може да си създадете професионални проблеми.

20 юни. На работното ви място ще се развихрят конфликти с ръководството и кавги с колегите, ако в почивния ден сте в противоречие с ретроградния Меркурий. Не споделяйте плановете си с непознати хора, защото ще ви изпреварят с тяхното осъществяване. Това, което трябва да завършите, няма да ви достави удоволствие, но хората, които навлизат в живота ви, ще ви отворят очите за нови възможности.


ТЕЛЕЦ

18 юни. Очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора сутринта, но не бива да се отказвате от задълженията си. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, затова не е изключено успехът да се отклони от пътя ви, но за кратко, а и Меркурий е все още ретрограден. В прибързаността си можете да пропуснете добра професионална възможност, чрез която ще си гарантирате допълнителни доходи.

19 юни. Няма да ви се разминат разправии на работното място в почивния ден заради лошото настроение на ваш колега, който нанася вреда на всички, заети с обща задача. Ако искате да изяснявате отношенията си, не повишавайте тон, за да приключите бързо. Въпреки трудностите сте в стихията си и всичко, с което се захванете, ще е успешно. Очаквайте приходи въпреки ретроградния Меркурий.

20 юни. Не очаквайте положителни резултати на работното място, Меркурий е все още ретрограден. Не се надявайте на финансови постъпления в почивния ден, ако сте се провалили при изпълнението на задачите си през изминалите дни. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята интуиция, особено ако упорстват и ви досаждат да ви предлагат съвместен бизнес.


БЛИЗНАЦИ

18 юни. Неочаквана новина ще промени приоритетите ви за деня. Сключените договори са печеливши. Възникнали конфликти с партньорите ви, за които не съществува основателна причина, са повод за нервност. Не пътувайте и не уговаряйте делови срещи, за да избегнете разправиите и проблемите заради влиянието на ретроградния Меркурий.

19 юни. Увереността ви във вашите сили и умението ви да общувате ви помагат да се справите със задълженията си на работното място в почивния ден и въпреки забраните на ретроградния Меркурий. Ще направите поредната крачка по пътя към поставената цел. Осъзнайте собствените си грешки и помислете по какъв начин ще ги коригирате, за да си спестите бъдещи проблеми в бизнеса и финансови загуби.

20 юни. За пореден път сте неуверени в себе си и ще засилите негативизма си до обяд в този почивен ден. Не проявявайте прекалени амбиции на работното място или ги прикривайте от колегите си завистници, дори и ако привидно ви подкрепят. Заредете се с оптимизъм, дори и ако ви мамят. С доброто си настроение ще преодолявате неусетно трудностите по пътя си.


РАК

18 юни. Стабилизирайте постигнатото до момента и не подценявайте действията си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, но не трябва да сте прибързани и да действате импулсивно заради все още ретроградния Меркурий. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви настроение може да стане причина за проблеми на работното място.

19 юни. Днес, въпреки че денят е почивен и Меркурий е ретрограден, сте натоварени с непосилна работа, част от която не е ваша. Избегнете влошаване на отношенията с вашите колеги заради мърморенето и недоволството ви, което, както е типично за вас, днес е над допустимата норма. Отново може да са породени и от ваши критични думи, които отдавна сте забравили, но са ги наранили и те помнят.

20 юни. Постепенно се възвръща самоувереността ви и надеждата да завършите започнатото до края на този почивен ден, въпреки че ви беше обзела депресия, липсва ви времето за вас самите, в допълнение с ретроградния Меркурий. От значение е да намерите време и да започнете делови разговори, които ще ви донесат успех. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път.


ЛЪВ

18 юни. Вгледайте се в себе си и преценете къде допуснахте грешки в изминалите няколко дни, защото причината за проблемите до голяма степен се крие във вас. Не хвърляйте вината за ставащото върху околните, подтиквани от ретроградния Меркурий. Няма да заслужите по-голямо признание за собствените си възможности, ако се опитвате да докажете, че причината не е във вас.

19 юни. Приемете предложенията за допълнителна работа, но в почивния ден я разпределете между всички колеги, все пак Меркурий е все още ретрограден. Печалбата не е малка и ще зарадва всички. Не проявявайте алчност, за да не се провалите – няма как да се справите сами. Резултатите ще ви зарадват още до вечерта, само ако работите заедно с останалите и не сте се дистанцирали обидени.

20 юни. Пазете се от разправии в почивния ден, за които причина сте вие с инатливото си и агресивно поведение, особено при все още ретроградното движение на Меркурий. Емоцията днес ви пречи да приемете съветите и да се вслушате в градивната критика. Преценявайте приказките си, защото ще се изпокарате с вашите колеги и след това трудно ще възстановите отношенията си.


ДЕВА

18 юни. На работното място не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби заради ваши грешки. В този ден не планирайте среща с колегите си и не спорете с никого, дори и да ви се иска да докажете нечий пропуск на работното място. В личния живот са възможни усложнения заради лекомислието на близките ви, които вредят и на работата ви.

19 юни. Не тръгвайте на път в почивния си ден, за да не си загубите времето заради провалена среща. Откажете се от допълнителна работа, в съзвучие с ретроградния Меркурий, ако е свързана с натоварване, за да се справите с вашите основни задачи. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори.

20 юни. До обяд в почивния ден жънете успех и ще постигнете целите, които сте си поставили. Лекомислието и неизпълнените обещания, дадени на колегите ви, са преди всичко във ваша вреда. На работното място не споделяйте плановете си. Съветът ми към вас е да прекъснете всички ненужни и блокиращи пътя ви партньорства, приятелства, познанства, особено при все още ретроградния Меркурий.


ВЕЗНИ

18 юни. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми, които не изключват и финансови загуби. Ще ви се събере много, защото сте повлияни и от финансови проблеми. Следобед ви очаква среща с ваши приятели и колеги. Не се съгласявайте на допълнителна работа, дори и да е доходна. Рискувате да се провалите, особено при ретроградното движение на Меркурий.

19 юни. Възползвайте се от възможността да поставите началото на нова работа, въпреки че денят е почивен, ако сте убедени, че ще се справите. Осъществете отдавна обмислен проект, който ще ви донесе добри доходи, но без прибързаност заради ретроградния Меркурий. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си. Не бъдете прибързани.

20 юни. Отново ви очаква успешен, активен, но и почивен ден, но пък приходите си заслужават да се потрудите повече от обичайното, дори и ако се поуморите. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш близък, но ще успеете и ще сте доволни от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на околните.


СКОРПИОН

18 юни. В този ден емоцията, комбинирана с ретроградния Меркурий, няма да ви позволи да изслушвате колегите си, ако сте на работното си място. Готови сте да спорите, но рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна критика, за да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате, работата ви спори, а вечерта ще сте доволни от постигнатото.

19 юни. Подготвени сте от сутринта в почивния ден за активна работа. В добро настроение сте и може да подразните с шеговитата си критика ваш колега, който е дошъл без желание на работа. Всички започнати служебни задачи ще ви донесат успехи, ако не сте прибързани и следвате изискванията на ретроградния Меркурий. Следобед посетете своите делови партньори, с които имате възможност да уговорите съвместни проекти.

20 юни. Предстои ви почивен ден, който е добър за разговори. Ще имате успех както на работното място, така и в личния живот. Бъдете внимателни в думите си. Давайте право и на колегите си да кажат своето мнение. Най-сетне ледовете ще започнат да се топят и ще настъпи затопляне на отношенията, които сами съсипахте.


СТРЕЛЕЦ

18 юни. Изкушени сте да поставите ново начало, но всяко прибързано действие е във ваша вреда. Въпреки това успехът е с вас, ако си наложите търпение и разчитате най-вече на себе си, на вашите знания и възможности, за да сте сигурни, че няма да си навредите заради чакана, но неполучена помощ. Подгответе се за напрегнат ден и заради ретроградния Меркурий. Обмисляйте добре действията си и няма да допускате грешки, водещи до загуби.

19 юни. На вашето работно място подтиснете желанието си да обиждате вашите колеги заради нещо, което ви е изнервило или засегнало в почивния ден, без те да са имали това намерение, въпреки че е добре да проверите твърдението им. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят бъдещи проблеми при все още ретроградното движение на Меркурий. Успехът е с вас, а приходите за деня са отлични.

20 юни. Вредят ви прикрити недоброжелатели, възползвайки се от все още ретроградния Меркурий. Бъдете внимателни при запознанства в почивния ден, ако сте принудени да ги осъществите, и няма как да ги избегнете, без значение дали са делови или лични. Деловите разговори са неуспешни. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете задачите си на работното си място.


КОЗИРОГ

18 юни. Точно днес на много от вас е отредено да променят живота си. Нови запознанства градят стабилната основа за вашите бъдещи професионални успехи. Денят е благоприятен за делови срещи въпреки ретроградния Меркурий. Проведете успешни разговори с колегите си и с ръководството, а ако вие самите сте на ръководна позиция, говорете с вашите служители и преки подчинени, за да изясните проблемите или недоразуменията между тях.

19 юни. Очаквайте на пътя ви да се появят трудности заради недоброжелателно отношение от страна на вашите колеги. На работното място се справяте отлично, ако не сте прекалено самоуверени. Натоварването с повече задачи няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви. Бъдете умерени в съзвучие с ретроградния Меркурий.

20 юни. Радва ви бързият и отличен резултат, който ви донесоха идеите и начинанията от предишните дни. В този почивен ден продължавайте да работите активно, за да завършите започнатите задачи, но съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. Разчитайте на интуицията си. Деловите разговори и срещи са успешни и ще реализирате отлична печалба.


ВОДОЛЕЙ

18 юни. Всичко, което предприемате, е свързано с намерението ви да постигнете мечтаните високи приходи, но няма да ви е лесно заради ретроградния Меркурий. Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи, в личния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите, защото ще изнервите обстановката.

19 юни. Успехът е с вас въпреки ретроградния Меркурий. Проведете планираните делови срещи с непознати партньори, въпреки че ви убеждават да ги отложите, защото няма да бъдат успешни. Трудно им е да приемат, че отново сте по-добри от тях. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки с колегите ви, а и за тяхното подписване до края на работното време.

20 юни. Днес, въпреки че денят е почивен, сте в състояние да владеете живота си и да управлявате съдбата си. Не допускайте влияние върху плановете си от странични хора. Внимавайте с контактите. Вземайте сами необходимите решения. Отложете деловите срещи и разговори. Денят не е благоприятен за явяване на интервю за работа, а и Меркурий е все още ретрограден.


РИБИ

18 юни. Ако се занимавате с изкуство, жънете успех, подпомогнати от ретроградния Меркурий. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и възможностите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви, в която и професионална сфера да сте заети, защото се налага да предприемете промени и да коригирате плановете си.

19 юни. Работете активно, бъдете уверени в правотата си и ще пожънете небивал успех, дори и при ретроградния Меркурий. Много от вас ще се почувстват уморени след края на работния ден. Стабилизирайте отношенията с колегите си, за да получите тяхната подкрепа за професионалните си идеи. Вечерта забравете за работата и се отдайте на развлечения.

20 юни. Въпреки трудностите, в почивния ден ще си възвърнете увереността в собствените сили. На работното място сте разсеяни и без желание за активна работа, но трябва да се справите със задълженията си до края на деня. Концентрирайте се в работата си. Не пропускайте възможността за приходи, които не са ви излишни, дори и при ретроградния Меркурий.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага да се подчините на съдбовните предопределения. Забравете желанието си да изпреварите събитията и да се възползвате от шансовете си по-бързо от отреденото им време. Сторите ли го, ще се върнете много назад.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 19 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви поднася положителни емоции, запознанства и възможност да смените средата си. Подбирайте познатите си внимателно, за да не се разочаровате. Не се доверявайте.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна и ви налага, дори и против вашата воля, да се справяте с проблеми, породени от независещи от вас причини. Начинанията са забранени. Не търсете помощ, ще ви бъде отказана, дори и обещана, а огорчението ще е вашата награда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *