Приковани един за друг – и белезници не помогнаха на украинци да запазят връзката се

След като 123 дена бяха вързани с белезници заедно, за да спасят бурната си връзка, украинците Александър Кудлай и Виктория Пустовитова се разделиха, като свалиха „оковите“ в предаване по националната телевизия, предаде Ройтерс.
Те заявиха, че експериментът е извадил наяве неудобни истини.
Младата двойка е решила да се прикове с белезници в Деня на Свети Валентин, като последна надежда да сложи край на цикъла от раздели и сдобрявания. Те са документирали експеримента в социалните мрежи – как правят всичко заедно – от пазаруване до почивките за цигара. В тоалетната и банята са се редували.
Пустовитова, която не е одобрявала идеята за белезниците, се разплака по телевизията, говорейки за поредната раздяла.
„Мисля, че това е добър урок за нас, за други украински и чуждестранни двойки, да не повтарят направеното от нас“ – каза тя пред Ройтерс. Тя добави, че най-много й е липсвало личното пространство, макар и да е усещала, че приятелят й не й е обръщал много внимание, дори и когато са били с белезниците.
Кудлай не съжалява за експеримента. Той му е показал, че двамата не си приличат. „Не сме на една вълна, съвсем различни сме“ – обясни той.
Пустовитова е на 29 години, а Кудлай – на 33. Тя е козметичка, а той – продавач.
Двамата планират да продадат белезниците и част от сумата да дарят за благотворителност.
На свалянето на белезниците е присъствал и представител на украинската книга на рекордите, според когото в света няма подобно постижение.

One thought on “Приковани един за друг – и белезници не помогнаха на украинци да запазят връзката се

  • 19.06.2021 в 11:33
    Permalink

    Тия заслужават бой с винкел на голо излъчван директно по CNN и видеосат.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.