АСТРОХОРОСКОП ЗА 21.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 21 ЮНИ

Луната е в Скорпион.

Фаза – първа четвърт.

Цветът – сребристосин.

Минералът – александрит.

Забранено е началото на диета. Позволени са антицелулитната терапия, масажът на лице и тяло, маникюрът, педикюрът, ваденето и лечението на зъби.

Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Труден ден

 

Предстои ви труден ден заради ваши грешки на работното място и недоразумения, свързани с личните ви отношения. Не разпилявайте енергията си напразно, особено при ретроградния Меркурий. По-добре се откажете от новите задачи, за да си спестите ядовете. Завършете изостаналите, особено тези, на които срокът отдавна е отминал, а и доходоносните.


ТЕЛЕЦ

Приемете помощ

 

От вас зависи да избегнете неприятности, породени от допуснати преди време грешки на работното място, които нарочно сте „забравили“ да поправите. Внимателно се отнасяйте към поднесените ви в деня идеи и предложения. Не се лишавайте от подкрепата на вашите колеги, която ще ви даде увереност.


БЛИЗНАЦИ

Не инвестирайте

 

Очаквайте приходи от успешни търговски операции въпреки все още ретроградния Меркурий. Пред вас се разкриват нови, по-добри професионални перспективи, които е добре да не пропускате, особено ако сте безработни или искате да смените работата си. Ще ви отправят примамливо предложение, но не се съгласявайте на инвестиции.


РАК

Проблеми

 

Възникват проблеми, които трудно ще разрешите сами, ако сте си позволили да се противопоставите на ретроградния Меркурий. На работното място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове между колегите и с хората, на които държите. Ако развивате ваш или семеен бизнес, отложете преговорите за разширяването му.


ЛЪВ

Не избързвайте

 

Днес сте склонни да избързате и да се съгласите на участие в рисковани сделки, за които ви убеждават, че няма причина за притеснение, но всъщност може да сте губещи заради ретроградния Меркурий. Ако работите в сферата на частния бизнес, рискът е неоправдан и провалът ви е гарантиран. Не трябва да мислите само за материалните си успехи, ако искате да си спестите загубите.


ДЕВА

Грешки

 

В този ден Меркурий е все още ретрограден, а вие се пригответе за грешки на работното място, които ви създават проблеми и в личните ви отношения, ако изливате гнева върху близките си. Новите ви идеи ще повлекат след себе си финансови загуби. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят. Не разчитайте на късмета си.


ВЕЗНИ

Приятна новина

 

Очаквайте приятна новина, която ще ви зареди с оптимизъм и желание да сте дейни. Завършете всички започнати задачи и ако имате време, поставете началото на новите. Деловите срещи са успешни, ако преодолеете трудностите. От сутринта ви предлагат участие в успешна търговска сделка. Внимавайте, защото Меркурий е все още ретрограден.


СКОРПИОН

Добри възможности

 

За да успеете да приключите задачите си и да започнете новите без изоставане, не мислете, че работите само за пари. Възползвайте се от добрите възможности. Имате възможността да поставите началото на нова доходна задача. Правете всичко с удоволствие и с желание да сте полезни на околните. Съдбата ви закриля и при ретроградния Меркурий.


СТРЕЛЕЦ

Неприятности

 

Очаквайте трудности и неприятности, които ще ви споходят преди обяд, но ще се справите сами. Бъдете особено внимателни към новите предложения, ако ви ги поднасят завистливите ви колеги, защото Меркурий е все още ретрограден. Анализирайте грешките си и не бъдете несговорчиви при провеждането на делови разговори.


КОЗИРОГ

Неблагоприятен ден

 

Предстои ви труден ден заради все още ретроградния Меркурий. Изпълнен е с грешки на колеги, ваша критика и недоразумения на работното място. Избягвайте срещи и разговори, както и работата, свързана с оформяне и подписване на финансови документи. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори и за делови преговори.


ВОДОЛЕЙ

Възползвайте се

 

Денят е благоприятен за делови разговори, но заради неочаквани трудности и невъзможност да прегледате още веднъж документите, няма как да подготвяте договори, а и Меркурий е ретрограден. Не инвестирайте повече от планираните средства. Възползвайте се от благоприятните възможности, които ви даряват колегите и съдбата, за да пожънете успех.


РИБИ

Изслушвайте

 

Защитете интересите си пред колегите и ръководството и бъдете отговорни на работното място. Ще нарасне авторитетът ви, а самочувствието ви ще се върне. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни, ако се съобразите с изискванията на ретроградния Меркурий. Добре е да проявите търпение и такт и да изслушвате събеседниците си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 21 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на глобални промени и пътувания. От нея зависят следващите девет години от живота ви. Единствено от вас зависи дали глобалната промяна в живота ви ще е положителна или отрицателна. Създавайте събитията, а не ги следвайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *