АСТРОХОРОСКОП ЗА 22.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 22 ЮНИ

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 14.55 ч.

Фаза – пълнолуние.

Цвят – червеният.

Минерали – яспис и рубин.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, началото на диета. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са пилингът, епилацията, масажът на лице и тяло, лечението и ваденето на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Без промени

Направете реална оценка на отношенията с хората от деловото си обкръжение и ако прецените, отдалечете некоректните. Обогатете се с нова информация, чрез която да осъществите замислените идеи и да постигнете целите си. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място, защото Меркурий е ретрограден.


ТЕЛЕЦ

Недоброжелатели

Подгответе се за огромно напрежение, изискващо сериозно отношение към работата ви в последния ден на ретроградния Меркурий. Възможни са недоразумения на работното място и разправия с колегите ви, но успехът е с вас. Не вземайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят, но без успех.


БЛИЗНАЦИ

Овладейте емоцията

Денят е благоприятен за активна работа и делови срещи. Внимавайте, защото Меркурий и днес е ретрограден и сте в състояние да го съсипете заради властващата над вас емоция. Завършете всичките си задачи до обяд. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите в този ден за нови партньори.


РАК

Не се доверявайте

Денят ви поднася нови изгодни делови предложения въпреки ретроградния Меркурий. Добре ги обмислете, преди да вземете крайното си решение. Материалното ви положение ще се подобри, ако сте предвидливи. Деловите отношения, които създавате днес, са ви полезни и ще се окажат доходоносни в близките месеци, ако не се доверявате на непознати.


ЛЪВ

Приемете нещата

Най-добре се оставете в ръцете на съдбата и приемайте това, което ви поднася, но с търпение и без емоция. Не се опитвайте бързо да приключите с новите си задачи, за да не се изложите. Ако бизнесът ви не се развива според очакванията ви, помислете си дали не сте надценили възможностите си.


ДЕВА

Пазете се

Бъдете отговорни към работата си, особено ако са ви натоварили с нови задължения. Рекламирайте с успех търговските си идеи от предишните дни. Смело тръгнете към поредната поставена цел. Пазете се от нови запознанства, ако са свързани с вашите бъдещи планове, за да не се окажете зависими от недобронамерени хора.


ВЕЗНИ

Пречки

Днес се подгответе за пречки, които възникват неочаквано и ще нарушат до обяд спокойствието ви на работното място. Не сте в настроение, липсва ви концентрация, а грешките са неизбежни. Общуването с колегите и ръководството са затруднени заради нежеланието ви да търпите критика и да понасяте забележки, които са напълно заслужени.


СКОРПИОН

Приемайте съвети

В този ден се пригответе за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Променете начина си на работа, за да е по-лесно на всички. Не отказвайте помощ и съвети. Причината за проблемите ви е в нежеланието ви да проявите разбиране към исканията на колегите си. Следобед ще се успокоите и ще заработите активно.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

От вас зависи да превърнете промените в бъдещи успехи. Рискувате да направите погрешна крачка, ако сте прибързани. Отложете деловите срещи. Въздържайте се от вземане на важни делови решения. Всички ваши действия, свързани с професионалната ви реализация, да бъдат добре обмислени.


КОЗИРОГ

Бъдете гъвкави

Трудности още от сутринта ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Не проявявайте излишни амбиции и не се самоунижавайте. Бъдете гъвкави и практични. От вас зависи по-нататъшното постигане на целите. Дългоочаквано провеждане на делова среща ви доближава до целта.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни

Очаквайте финансови проблеми, ако допуснете ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни загуби, които трудно ще възстановите, ако проявите наивност или рискувате. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите точно днес.


РИБИ

Изнервени сте

Не провеждайте делови разговори и не преглеждайте финансови документи, Меркурий и днес е ретрограден. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки, за които ще се наложи да плащате с финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални задължения, които не ви допадат и сте доста изнервени. Не бива да пътувате.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да поставяте началото на нови занимания. Стабилизирайте постигнатото и внесете хармония в отношенията си. Идеална е за създаване на дом и семейство, ако периодът ви на съдбовна забрана за сключване на брак е зад гърба ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.