Илюзионен магичен спектакъл гостува в малките населени места на община Велико Търново

От 25 юни до 27 август пътуващ магичен театър ще премине през селата Ветринци, Миндя, Къпиново, Церова кория, Пчелище, Велчево, Присово, Шемшево, Леденик, Хотница и Вонеща вода. Основната цел на проекта е да обогати и улесни достъпа на жителите от по-малките и отдалечени селища до качествени професионални културни събития, което е приоритет, залегнал в Стратегията за развитие на културата на Община Велико Търново.

В спектаклите илюзионистът Фикси ще представи номера от всички магични жанрове. Редом с класическите фокуси, манипулации и илюзии публиката ще се наслади и на четене на мисли от разстояние и много други интересни чудесии. Настроение и много емоции ще предизвика включването в представленията на зрители от публиката.

Неотменна част от екзотиката на представленията ще е участието на много и различни животни в номерата – гълъби, зайци и др., които ще се появяват, изчезват или трансформират с помощта на множество апарати, специално конструирани за тях.

Спектаклите ще са с вход свободен, а при повеждането им ще бъдат спазвани всички противоепидемични мерки.

Проектът „Пътуващ магичен театър“ е част от Културен календар 2021 на Община Велико Търново и се реализира от „Джи Ем Джи шоу груп“ ЕООД с подкрепата на местни читалища.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.