Какво вещаят звездите за 23 юни, сряда

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 23 ЮНИ

Луната е в Стрелец.

Фаза – пълнолуние.

Цветът – зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, началото на диета, ваденето на зъби. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, подстригването на косите, лечението на зъби.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.


ОВЕН

Бъдете разумни

Проявете сериозно отношение към работата си. Необмислените решения и импулсивните постъпки, на които сте способни в този ден, ще доведат до неочаквани резултати. Очаквате да стане чудо, работата да бъде завършена с помощта на вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите.


ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден

Подвластни сте на емоцията, въпреки че причина няма. Пътуване ще попълни с отлични приходи банковата ви сметка. Денят е добър за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да уговаряте ден за подписването им. Използвайте благоприятното положение на звездите, за да реализирате деловите си идеи.


БЛИЗНАЦИ

Обмислете

Денят ви обещава промени, които е добре да обмислите още веднъж и да споделите с колегите си. Пътуванията, ако са планирани предварително и не вредят на другите ви планове, са успешни. Прегледайте отново новите договори и подгответе за подпис вече обсъдените. Не се притеснявайте за финансите си.


РАК

Търпение

Днес ви очакват нови разочарования, защото сте си позволили да се усъмните в своите възможности. В състояние сте да осъществите бляскаво деловите си идеи, но с размисъл и търпение, защото всяко прибързано действие ви вреди. Професионалните ви задължения изискват да се заемете с работата си незабавно. Не пътувайте!


ЛЪВ

Без агресия

Преди обяд ще се наложи да провеждате неприятни разговори. Посочете тактично грешките на колегите си, заради които не сте се справили с отдавна започната работа. Не проявявайте агресия, дори и да ви опонират. Със спокойствие и търпение постигнете целта си. Изслушайте внимателно всички мнения и кажете своето.


ДЕВА

Трудности

От сутринта сте изпълнени с желание за работа, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Важното е да не се ядосвате. Не провеждайте важни разговори и не се захващайте с разрешаване на лични проблеми. Възможно е подобряване на финансовото ви състояние, ако сте гъвкави и предвидливи.


ВЕЗНИ

Промени

Денят ви поднася промени, шанс за пътувания и поставя основата на бъдещи приятни изживявания. Подгответе договорите за подпис и при нужда проведете деловите си разговори. Служебно пътуване ще се отрази добре на финансовото ви състояние. Завършете всичко започнато в рамките на деня, за да не пропуснете сроковете.


СКОРПИОН

Приемете пътуване

Ще ви предложат пътуване, което е добре да приемете. Ще ви донесе признание и ще ви накара да се отпуснете. Проведете отложените делови срещи и разговори. Подгответе за подпис през следващите дни документите, свързани с финансовите институции. Ако имате своя фирма, прегледайте счетоводните си документи.


СТРЕЛЕЦ

Приходи

Предстои ви печелившо пътуване, което не трябва да отказвате, дори и с цената на по-голямо натоварване на работното място. Не се преуморявайте. Намерете начин да се извините, ако сте засегнали ваш колега. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят по-често да си почивате и да пътувате през уикендите.


КОЗИРОГ

Не критикувайте

Не ви съветвам да провеждате делови разговори. Ще сте разсеяни заради лични проблеми, които трябва да разрешите до обяд. Съдбата ви подлага отново на изпитание, защото за пореден път само изисквате, а не давате нищо от себе си. Постарайте се да не критикувате, за да защитите себе си. Нападателното поведение ви вреди.


ВОДОЛЕЙ

Напрежение

Поставете събитията на работното си място под контрол. Напрежението в околните ще се отрази и на вас. Промените са благоприятни, ако сте самостоятелни и не позволите да ви ръководят. Ако пътуването, което не сте планирали, е неотложно, бъдете внимателни зад волана. Деловите срещи са проблемни.


РИБИ

Шанс

На делови обяд имате възможност да представите идеите си пред ръководството. Може да бъдат отхвърлени, ако ви завидят, но по-скоро имате шанс да получите подкрепа. Денят позволява да вземете важни решения. Не пропускайте щастливия си шанс, дарен ви заради упорита работа, но не разчитайте на късмета си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви задължава да се усамотите и да анализирате живота си в изминалите девет години. Време е да осъзнаете грешките си и да ги поправите. Периодът е подходящ за придобиване на нови знания, курсове, обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *