Водопроводчик отнесе бой от клиент, докато отчита водомер, накрая го изкарали виновен

ВОДОПРОВОДЧИКЪТ НА ПАВЛИКЕНСКОТО СЕЛО ДИМЧА Е С потрошена глава и световъртеж след скандал с гневен местен жител. Преди два дни Мартин, в качеството си на длъжностно лице, отишъл в къщата на мъжа да отчита водомера му. Стопанинът му вдигнал скандал защо обработва двор, който купил наскоро. Според мъжа имотът бил все още негов, макар Мартин да има акт за собственост. По време на препирнята в къщата той блъснал водопроводчика в стената и посегнал да го удари повторно, при което служителят се защитил с юмрук. След това се обадил на тел. 112, но се оказало, че другата страна се е оплакала много по-бързо от него. На място в селото дошли униформени и линейка и установили, че мъжът е с телесна повреда, след което той бил настанен в болница.

„Накрая се оказа, че аз съм побойникът, въпреки че се отбранявах. Мъжът е два пъти по-голям от мен на килограми и трябваше да се защитя. Въпросния имот съм купил от друго лице, на когото е продаден от моя нападател. Но въпреки това започна да ми държи сметка какво правя в двора. Аз съм поискал от полицията ограничителна заповед срещу този човек, който по непонятни за мен причини е настанен в болница“, разказва 42-годишният Мартин, който е ВиК инкасатор от 5 – 6 години, но с никого по никакъв повод не е имал неприятности. Той обясни още, че има силно главоболие и повръщане след удара на главата му в стената.

Според местни жители това не е първата подобна случка на техния агресивен съселянин. Хората от селото надигат глас против мъжа, защото е удрял възрастна жена с маркуч, раздавал е шамари на човек, който изтеглил заем в негова полза, и после отишъл да си търси парите. Мъжът е хващан да краде дърва, ток и какво ли още не. Още преди да посегне на водопроводчика, той се заканил в кметството на селото, че ще се саморазправя с него.

Нели ГЕОРГИЕВА

2 thoughts on “Водопроводчик отнесе бой от клиент, докато отчита водомер, накрая го изкарали виновен

 • 22.06.2021 в 10:35
  Permalink

  Покойница явно е някой циганин – те си знаят правата.
  Те контролират всичко.
  Даже и тоя вестник ги защитава – коментара ми ще бъде затрит 😉

  Отговор
 • 22.06.2021 в 14:51
  Permalink

  Побойника наистина няколко дни преди това се закани, че ще му „натроши главата“ на Мартин, ако кракът му стъпи в имота. Побойника създава проблеми на цялото село с поведението си. Често провокира хората и ги предизвиква да влязат в спор с него и след това тръгва да извлича ползи от това. Той е невъзпитан, арогантен, конфликтен и безполезен за общността сред която живее. Дори вреди на същата тази общност.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *