Четирима пълни отличници с почетната награда „Зрелостник на годината“ от Община Свищов

 

В Свищов се проведе тържествена церемония концерт, на която бяха наградени отличниците от випуск 2021. Даниела Ферещанова, Димитър Симеонов, Любослава Петрова и Иван Иванов бяха отличени с почетна значка, грамота и лента „Зрелостник на годината 2021“ за постоянство в учебния процес и отличен успех от целия курс на средното си образование.

Тържествената церемония беше допълнена от концерт на Лео и Играта, който беше специален подарък от Община Свищов за абитуриентите. В началото на празничното събитие градоначалникът отправи приветствие към зрелостниците, техните класни ръководители, учители и родители, като ги поздрави с успешното приключване на учебната година и дипломирането. След това д-р Генчев отличи зрелостниците от випуск 2021, постигнали високи резултати в обучението си и допринесли за издигане на авторитета на своето училище.

 

Началото на тази проява бе дадено преди четири години от кмета на община Свищов д-р Генчо Генчев и тя се превърна в традиция за всички зрелостници и техните класни ръководители.

По предложение от ПБНЧ – Свищов, бяха наградени и абитуриенти, които участват в художествените състави към читалището и са изявени в областта на изкуствата. Заедно с отличените ученици всички зрелостници от випуск 2021 получиха значки с надпис „Аз обичам Свищов“, които ще им напомнят за Свищов и годините, прекарани в училище. Тържествената част по награждаване на зрелостниците от випуск 2021 приключи с бурни аплодисменти за всички класни ръководители на випуска.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *