АСТРОХОРОСКОП ЗА 24.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 24 ЮНИ

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 15.05 ч.

Фаза – пълнолуние, което настъпва в 20.40 ч.

Цветовете – вишневият и червеният.

Минерали – планински кристал и рубин.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, масажът на краката и стъпалата, педикюрът, лечение и вадене на зъби, началото на диета. Позволена е терапия против бръчки с лифтинг ефект. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Недоразумения

От сутринта създавате напрежение заради нежеланието си да работите активно. Недоразумения в отношенията с партньорите ви могат да се отразят лошо на вашия авторитет. Не започвайте нови занимания. Не е изключено да се наложи да ревизирате бъдещите си планове, за да избегнете личната си финансова криза.


ТЕЛЕЦ

Ремонт

Предстои ви покупка, свързана с неприятни и неочаквани разходи за ремонт, който може да ви загуби времето днес. Рискувате да не се справите с професионалните си задължения заради преумора, но можете да се заемете с рутинните си задачи. Обмислете новите предложения, за да изберете доходните и да се възползвате максимално от тях.


БЛИЗНАЦИ

Творчески успех

Денят е добър за творческата дейност. Не се колебайте да създавате творби, като се доверите на фантазията си. Деловите пътувания няма да ви донесат очакваните договори и финансови постъпления. Отложете ги. Предпазвайте се от неочаквани проблеми заради липса на желание да завършите започнатите задачи.


РАК

Не бъдете наивни

Запознанствата ви са свързани с проблеми и разправии на работното място, а също и с бъдещи трудности в личните отношения. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят.


ЛЪВ

Не бъдете нервни

Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил дадено обещание. Плановете ви се променят. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност.


ДЕВА

Лошо настроение

До обяд се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си. Преценете дали са перспективни, или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този месец. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото настроение и върху колегите си.


ВЕЗНИ

Бъдете отговорни

Отложете задачите си, ако са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното си място заради закъснение и невъзможност да завършите започнатите задачи. Не разчитайте на късмет, защото днес може и да ви изневери. Бъдете отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните.


СКОРПИОН

Спешни задачи

Ще блеснете с възможностите си и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували доверие и са ви поверили нови отговорности.


СТРЕЛЕЦ

Успех

От сутринта се отдайте на интелектуални занимания. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате, преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно.


КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи

Победете прекалената си чувствителност и склонността да се засягате, за да избегнете възможните финансови загуби. Очаквайте допълнителна работа, която ще ви донесе добри приходи. Бъдете предпазливи при делови запознанства, особено ако нямате потребност да се обвързвате в нови отношения или в съдружие.


ВОДОЛЕЙ

Приходи

От сутринта сте без настроение, а това оказва влияние върху поведението ви и повлиява впечатлението, което ще оставите в околните. По-добре е то да е добро. Успявате на работното място. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за финансови постъпления, които можете да очаквате в следващите дни.


РИБИ

Нова възможност

Имате нова възможност да подобрите материалното си състояние. Събитие ще преобърне изцяло живота ви в положителна посока. Този факт ще ви зареди с желание за работа. Ако сте уговорили делова среща, опитайте се да я осъществите до обяд. Не вземайте спонтанни решения. Не пътувайте


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е свързана с материални придобивки. Не очаквайте друго. Не отказвайте предложения за доходна работа. Ако искате да смените работното си място, проверете дали няма да бъдете подведени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *