„Демократична България“ кани на първото по рода си подвижно „Демократично кафене“

 

Адв. Калоян Янков: „Чакаме хора за срещи и дискусии за развитието на областта“

 

Коалиция „Демократична България – Обединение“ стартира няколко оригинални инициативи, с които ще достигне до максимално много жители на Великотърновска област, съобщи водачът на листата адв. Калоян Янков. Той, както и колегите му кандидати за народни представители канят гражданите от десетте общини на първото по рода си подвижно „Демократично кафене“. За първи път тази идея бе осъществена по време на кампанията за местни избори през 2019 г. и търновци много я обикнаха. Сега кафенето, което стартира от 26 юни, ще разшири периметъра си и ще посети всички общини.

„От векове наред кафенето е място за срещи. Място за разговори и дискусии, място за вземане на решения. Затова и решихме отново да ви предложим „Демократичното кафене“, за да ви дадем възможност да говорите и споделите своите виждания за областта и те да бъдат чути“, коментира адв. Калоян Янков. По думите му екип от професионалисти ще приготвя вкусни и изкушаващи кафе специалитети.

„Заповядайте, за да изпием заедно по чаша ароматно кафе, капучино или чай. Напитките са от нас, а разговорите – от вас. На място може да поговорите и дискутирате с нашите кандидати за всичко, което ви вълнува за вашия град и цялата област. Да обсъдим и обменим идеи как да направим областта ни по-просперираща, защото всички ние можем и заслужаваме повече“, коментира още водачът на листата и депутат в 45-ото народно събрание. Той увери, че „Демократичното кафене“ ще стигне до всяка точка на областта и всеки ден ще бъде разположено на различни оживени локации.

Още атрактивни инициативи замислят от коалицията. Едната е мотообиколка из цялата страна с два мотоциклета и микробус. От нашата област са включени Лясковец, Полски Тръмбеш, Златарица, Горна Оряховица и Велико Търново.

По време на срещите си в различните градове доброволци на „Демократична България“ ще показват как се гласува машинно със софтуера за симулация, разработен от „Ти броиш”.

Освен това великотърновските кандидати и театралната група на артработилница „Дионисий“ имат удоволствието да поканят жителите на Лясковец, Свищов и Златарица на пиесата „Пигмалион“ по Бърнард Шоу с художествен ръководител Виктор Терзийски и балетен педагог Елица Филева. От коалицията напомнят, че следва да се спазват всички противоепидемични мерки, а капацитетът на залите към днешна дата е 50%.

Постановката ще се играе на 27 юни (неделя) в град Лясковец от 18:00 ч. в читалище „Напредък-1870”, на 29 юни (вторник) в Свищов от 18:00 ч. в читалище „Еленка и Кирил Д.Аврамови-1856” и на 3 юли (събота) в Златарица  от 18:00 ч. в читалище „Развитие – 1885”.

За повече информация следете страниците на „Демократична България“ и Калоян Янков в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.