Месечен хороскоп за юни 2021г.

За Лъвовете и Водолеите месецът е подходящ за сключване на брак, Везните да бъдат предпазливи при запознанства

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

28 МАЙ, ПЕТЪК

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 04.23 ч.

Фаза – пълнолуние.

Цвят – синият. Минерал – ахатът.

Доставете си удоволствие с освежаващ прясно приготвен сок от любимите ви плодове, а защо не и от зеленчуци. Забранени са масажът на краката и педикюрът, полагането на постоянен грим, татуирането. Позволена е терапията против бръчки с лифтинг ефект, лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

29 МАЙ, СЪБОТА

Луната е в Козирог.

Фаза – последна четвърт.

Цвят – виолетов.

Минерали – оникс и малахит.

В този ден е забранен масажът на краката и стъпалата заради опасност от увреждане на вените и мускулите. Началото на диета е позволено.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

30 МАЙ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Козирог във Водолей в 06.04 ч.

Фаза – последна четвърт.

Цветове – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранено е да си направите или да отстраните вече положена татуировка заради опасност от инфекция на кръвта и трудно лечими алергии. Може да лекувате зъби, но не бива да ги вадите или да ви поставят импланти заради опасност от обилно кървене и трудно възстановяване на венците.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Най-важната ви задача през юни е да анализирате изминалите години и месеци, да поправите собствените си грешки, да поднесете спокойно и ясно изразени идеите си на хората от вашето делово обкръжение, да наложите без словесна агресия мнението си. Припомнете си, че Меркурий е ретрограден до 23 юни. Забравете начинанията в този период, работете само обичайните си задачи. Търсите разнообразието и се стремите да сте дейни във всички сфери на обществения живот, но не бива да се разпилявате. Опитът ви да работите с няколко делови партньори едновременно води до провал и депресия, ако сте допуснали загуби. Трудно ще си върнете добрата форма. Очаквайте предложение за сключване на брак, но ако е по сметка заради желанието на вашите родители, не се съгласявайте, защото няма да сте щастливи, освен ако охолният живот не е ваша цел, а чувствата – дреболия без значение.


ТЕЛЕЦ

През юни имате възможност да наложите вижданията си и да превърнете мечтите си в реалност, но след 23-и, защото дотогава Меркурий е в ретроградното си движение. Съветът ми е да обмисляте докрай онова, което искате да изложите с думи, за да не си създадете проблеми заради факта, че сте разбрани погрешно. Най-важното е да завършите изостаналите задачи, за да успеете в края на месеца да поставите планираното ново начало. Ако сте предпазливи в разговор и давате умерено точната информация, ще бъдете ценени и уважавани. Може също след 23 юни да смените работата си или да назначите нови служители, особено ако работите в банкови и финансови институции, а също и работници, ако сте строителни предприемачи. В личните ви отношения е спокойно, ако вие самите не се ядосате на някой роднина заради поредните безпричинни претенции към вас.


БЛИЗНАЦИ

До 21 юни Меркурий е в ретроградното си движение, налага изнервящи ви забрани и ви носи емоции, които трудно овладявате. Дори и да успеете да си наложите спокойствие, миг след това изригвате като вулкан от чувства, които изпепеляват околните. Въпреки това се стремите в отношенията ви да цари спокойствие и разбирателство. С повечко старание постигате компромис, ако попаднете в конфликтна ситуация. Във втората половина на месеца отново сте склонни към силни емоции и скокове от една към друга крайност в поведението. Владеят ви силна омраза и силна любов заради нежеланието на околните да ви се подчинят. Склонността ви да прикривате истинските си чувства създава проблеми в отношенията, защото трудно допускате някого близо до себе си. Не искате да се съобразявате с никого, но работата ви спори.


РАК

През юни ви е завладяла емоцията, която ви пречи да разсъждавате с разума си, или ви подтиква да помагате, без да сте помолени за това. До 23 юни Меркурий е ретрограден, налага забрани, които са потискащи за вас, но полезни, така че не заставайте срещу себе си и срещу планетата. Завършете изостаналите задачи, приключете отношенията, които ви тежат. И при неблагоприятния месец юни вие сте упорити и борбени хора, притежаващи таланта винаги да оцелявате и да постигате целите си. За вас няма невъзможни неща, но често не използвате всичките си възможности. Сега е моментът да го сторите. Не криете чувствата си, а ако ги изразявате без агресия, в личен план щастието е ваш постоянен спътник, дори и при напрежението през месеца.


ЛЪВ

Имате сериозна причина да не поставяте началото на новите си проекти. Склонни сте да инвестирате на инат в начинания, въпреки че ваши колеги или партньори с право ви убеждават да ги отложите, защото според тях няма да се справите. Освен това Меркурий е ретрограден до 23 юни и забранява начинанията, вложенията в проекти, подписването на договори, смяна на работата. Спазете тези изисквания и ще си спестите загубите и бъдещите проблеми. Можете само да обмислите договорите и да се подготвите за дата в края на юни, за да създадете ваша фирма или съдружие, ако и хороскопът ви го позволява. В личния си живот не забравяйте партньорите си и не лишавайте семейството си от грижи и внимание. Несемейните може да срещнат подходящ партньор, а други – да сключат брак.


ДЕВА

През юни зависи от вас дали ще надмогнете егото си, което не ви позволява да се съобразявате с околните, или да го правите само когато имате лична изгода. Ако сте умерени, търпеливи, тактични и предпазливи, но най-вече компромисни, не е изключено неочаквано за вас да създадете нови делови партньорства, които да ви донесат мечтаното ново работно място или съдружие, но не пренебрегвайте ретроградното движение на Меркурий до 23 юни. Не бива да сте притеснени, ако се налага да откажете инвестиции или подписването на договор. По-добре бъдете честни, за да не съжалявате са съсипаните делови отношения. В семейството изяснете причината за отдалечаването на партньора си или на вашите деца, които сякаш вече ви нямат доверие и отказват да споделят с вас проблемите си.


ВЕЗНИ

През юни запознанствата са много, а вие бъдете предпазливи и прозорливи, особено ако незнайно откъде появили се непознати ви предложат да работите заедно по техни нови проекти съвместно с ваши задгранични партньори. Меркурий е ретрограден до 23 юни и забранява всички рисковани действия и необмислени инвестиции. Вашата доверчивост е вредна, а погаленото его, че ценят партньорството ви, може да ви лиши от прозорливост и да се окажете измамени. Пазете се от препятствия, появили се на пътя ви неочаквано заради нещо незначително, което сте пренебрегнали. С лекота изказвате мислите си и поднасяте по интересен начин информацията на вашите колеги и началници. Впечатляващо чаровни сте. Организирайте живота си по начин, който да ви осигури и време за забавления. Нищо чудно, че в личен план се забърквате в много и необичайни връзки. Внимавайте да не ви хванат в изневяра, ако сте семейни или имате сериозна връзка.


СКОРПИОН

Юни ви изненадва не само с трудностите, които имате, а и с ретроградното движение на Меркурий, което продължава до 23-ти. Препоръчвам ви да започнете начинанията в делови план от 24-то число на месеца, а през предходния период изпълнявайте единствено обичайните си рутинни задачи. Единствено вашата упоритост и амбиция да успявате в кариерата си са мощният двигател към целите ви. Съветът ми е да не прекалявате с характерната ви щедрост и добронамереност, защото помощта ви към колегите може да бъде възприета като опит да ги умилостивите заради изявените ви служебни амбиции, свързани с повишение или допълнителна работа. Не им обръщайте внимание, но и не им подавайте ръка, а се заемете със задълженията си. Не правете непоискано добро, дори и ако виждате, че някой около вас се задъхва от невъзможност да се справи, за да не си създадете неприятел. В края на месеца си дайте почивка, за да съберете сили за следващия. Преценявайте думите си, когато сте със семейството си.


СТРЕЛЕЦ

През юни ви следват очакваните и желани промени, но ви радват и неочакваните, ако може да извлечете полза за себе си. Нямате причина за притеснение при командировка зад граница, но я осъществете в края на месеца, защото до 23 юни Меркурий е ретрограден. До 23-ти е във ваша полза да забравите инвестициите, начинанията или да коригирате думите си, ако сте засегнали някого. Ако сте финансово стабилни, обмислете инвестиции зад граница, за да постигнете нов материален връх. До края на месеца, когато изберете своята голяма цел и ако получите подкрепата на вашите близки, ще направите скок към нов връх в професионалното си поприще. Трудностите и изпитанията са ежедневие дори и в месеца на промени, но преодоляването им е достатъчна гаранция за удовлетворение от постигнатия успех, защото не разчитате на никого, а само на себе си и на своята интуиция. Несемейните може да срещнат половинката си зад граница или по време на пътуване.


КОЗИРОГ

Трудностите през юни са изнервящи не само защото са неочаквани и непредвидими, а и защото съвпадат с ретроградното движение на Меркурий, което продължава до 23 юни. Способни сте да ги надмогнете с помощта на вашата интуиция, която ви посочва правилните действия и вярната посока. Отворете очите си за истини, които сте отказвали да приемете, но са важни за вас. С право се притеснявате, ако задачите ви се струват натоварващи заради желанието ви да блеснете с работа, която е непосилна за вас, но това е вашият избор и последиците са също дело на вашите решения. Не бъдете прекалено критични и взискателни към семейството и децата си. Предпочитате да пътувате сами, за да си давате почивка от шумотевицата у дома, но през този месец е добре да не се отказвате от почивката с близките си и с ваши приятели, за да се освободите от напрежението.


ВОДОЛЕЙ

Промените през юни изискват от вас да си наложите спокойствие. Опитайте се да разсъждавате с хладен разум, ако искате успехът да е с вас. При пътуване се пазете от кражби на пари и документи. Може да загубите нещо, което няма как да възстановите, дори и ако е свързано със служебна информация, като рискувате да си създадете проблеми на работното място. Обичате да откликвате на желанията на другите и затова лесно ви използват, а когато прекалят и решите да спрете, не ви е лесно да ги откажете от исканията им. В личните отношения сте щастливи, особено ако при командировки вземете с вас и вашата брачна половинка. Необвързаните не бива да забравят, че щастието ги следва и позволява да срещнат на път подходящия партньор. Месецът е идеален за годеж и брак.


РИБИ

Юни изисква да стабилизирате отношенията си, служебните си позиции, брака си, да внесете хармония и там, където ви се струваше невъзможно досега. Не бива да пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий до 23 юни, когато ви е забранено да подписвате договори, да инвестирате, даже във ваши проекти, да поставите ново начало, да сменяте работното място. Тактът и търсенето на компромис са ви чужди и неразбираеми и гневът ви заради ограничения често ще прави впечатление на вашите колеги и близки. Така и не успявате да разберете, че ако печелите само врагове, трудно ще се реализирате в живота. Задачата ви през месеца е да се научите първо да мислите, а след това да действате. В личен план сте спокойни и нямате повод за притеснения, ако не си създадете сами проблеми заради нежелание да приемете мнението на вашите близки, което е често срещано при вашата чувствителност и обидчивост.

Юни

През юни, когато до 23-и Меркурий е в ретроградното си движение, трудностите са нашият дар от съдбата, за да докажем новото ниво на духовно и интелектуално израстване, до което сме достигнали, и умението чрез новите знания да надмогваме дори и наглед невъзможните препятствия. Стига да не се притесним и без причина да изпаднем в паника, пред нас е широко отворен пътят към новите цели и успехите, за които мечтаем. Предпазливостта в новосъздадените отношения е задължителна, за да не търпим разочарования заради вредителите, които сами сме поканили в живота си. Самотата в дните, избрана или наложена, липсата на подкрепа, неспособността у мнозина да потушат емоциите и гнева си са причина за действия, водещи до агресия и физическо насилие, без значение срещу кого и за какво. Важното е насилниците, неспособни да осъзнаят причината за поведението си, да бъдат възмездени чрез собствената си агресия и ако може, целият свят да си получи заслуженото. От една страна, потърпевш може да е всеки нищо неподозиращ за нечии нереални мечти, за липсата на достатъчно доходи, за отсъстващата любов и обич в семейството, което са създали или в което са се родили. От друга, ако има такива хора около нас, имаме право в годината на Меркурий и бавния, но готов да твори добрини Вол, да се опитаме да им помогнем, но само ако бъдем помолени. Непоисканото добро е в наша вреда. В средата на месеца ще избликне алчността сред неудачници, учили зад граница, но не намерили професионално поприще там. Завърнали се безславно в България, те са готови да мъстят на сънародниците си, защото у дома, в родината си, няма как да получат незаслужени или чужди блага. Такива хора мразят и протестират безплатно. Юни за пореден път засилва агресията и насилието, но подтикнато и от постоянните негативни репортажи в медиите, които са причина слабоволевите и лишени от смелост индивиди да губят представа за реалността и да се поставят в услуга на гладни за власт хора, които ги използват като физически насилници. Политиците да внимават с опитите да властват с грубост и вменяване на вина на опозиционните партии, защото Меркурий, дори и в края на месеца, навлязъл в директното си движение, налага кармични наказания, не по-малко тежки и неочаквани от вече наложените от Уран. И понеже Нептун е в Риби, новините за пострадалите хора от природните бедствия не бива да са драматично съобщавани или така поднесени, че да насаждат омраза към несъществуващи „виновници“, защото често вината е на безотговорните към собствения им живот и имущество, а природата е жестока при проявено безхаберие.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 28 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на обстоятелствата и да се оставите на течението. Всеки опит да вървите по-бързо напред е обречен на неуспех. С търпение и компромис ще постигнете целите си.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 29 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с нови запознанства. Внимавайте кого допускате в живота си, за да не бъдете използвани и изоставени.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 30 МАЙ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна за всички вас, които не сте навършили 30 години, заради уроците, които имате да учите. За останалите тя е наситена с рутинни задачи и по-малко трудна. Начинанията са забранени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.