Раците имат шансове за успех във всички начинания, Лъвовете да очакват повишение

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

25 ЮНИ, ПЕТЪК

Луната е в Козирог.

Фаза – пълнолуние.

Цветът – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са маникюрът, педикюрът, лечението и ваденето на зъби, подстригването на косите. Позволени са всички други козметични процедури. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

26 ЮНИ, СЪБОТА

Луната преминава от Козирог във Водолей в 16.08 ч.

Фаза – пълнолуние.

Цвят – виолетовият.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са масажът на краката и силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците и глезените, дермосоникът, маникюрът, педикюрът, ваденето на зъби, подстригването на косите. Позволено е лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

27 ЮНИ, НЕДЕЛЯ

Луната е във Водолей.

Фаза – последна четвърт.

Цветовете – оранжев и жълт.

Минералите – цитрин и кехлибар.

Забранени са дермосоникът, татуирането, ваденето на зъби, подстригването на косите. Позволено е лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

25 юни. Изненадата, която ви разочарова сутринта, е породена от неочаквани трудности и разправии в семейството. Повлиява и върху отношенията ви с колегите. Наложете си спокойствие. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. На работното място разчитайте на помощ от страна на колеги и приятели.

26 юни. Предстои ви благоприятен почивен ден, който ви позволява да обмислите, а ако вече сте го сторили, да поставите успешно началото на нови занимания. Ще общувате с много хора. Не ви съветвам да изяснявате делови отношения. На работното си място можете да се справите със задълженията си, само ако сте упорити и работите с търпение.

27 юни. Бъдете подготвени за неочаквани служебни проблеми в почивния ден, които предизвиквате сами, без да го осъзнавате. Още от сутринта сте агресивни при общуване с хората от деловото си обкръжение. Вашата самоувереност може да предизвика недоволството на колегите ви, особено ако грешите и исканията ви нямат покритие с реалността.


ТЕЛЕЦ

25 юни. Щастливи сте, защото имате информация, че се подобрява материалното ви състояние. Достатъчна причина, за да се заредите със сили и самочувствие. Разчитайте на помощ и не отказвайте инатливо съветите на вашите колеги. На работното място се постарайте да приключите със задълженията си в рамките на работния ден.

26 юни. Не пътувайте, въпреки че денят е почивен. Не рискувайте и не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятности, свързани с отказа ви да се заемете с неразрешени имуществени въпроси. Късметът днес не е с вас. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате до себе си непредпазливо.

27 юни. В почивния ден подхождайте разумно към проблемите си на работното място и търсете правилните решения за разрешаването им, дори и да ви е трудно. Ще блеснете пред вашите колеги с възможностите си. Ще се справите както винаги отлично със задачите си, но не и ако сте решили да се правите на незаменими и да отказвате помощ, когато ви е необходима.


БЛИЗНАЦИ

25 юни. На работното си място се справете със задачите си още до обяд. Не планирайте начинания, за да избегнете провал. Стабилизирайте постигнатото в изминалите седем работни месеца от началото на годината и направете оценка на успехите и неуспехите си, както и на причината за тях.

26 юни. Отложете пътуванията, въпреки че денят е почивен. Вредят на преките ви служебни задължения. Не рискувайте заради предложенията на ваши познати, които ви обещават чудеса без труд от ваша страна, които няма как да се сбъднат. С агресия и инат няма как да се наложите и да постигнете добри резултати на работното си място. Бъдете търпеливи.

27 юни. Днес, въпреки че денят е почивен, е във ваша полза да работите над бъдещите си планове, както и да обмислите нови възможности за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате предложения за задгранични пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте нови делови задгранични познанства.


РАК

25 юни. Имате шанс да се възползвате от възможността за небивал успех във всички начинания. Ще изнервите колегите си с постиженията си. Разчитайте на помощта на вашите приятели. Всичко започнато ви носи успех. Радвате се на внимание от страна на влиятелни личности, които търсят помощта ви, но поискайте да ви я заплатят.

26 юни. Денят ви е почивен, но е изпълнен с промени. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете новите си идеи, чиято реализация предвиждате за края на месеца. Пристъпете към обмисляне на тяхното осъществяване, но без да влагате големи средства. Не налагайте мнението си с агресия. Спокойният тон ще направи по-силно впечатление.

27 юни. Пътувайте без притеснение, дори и ако за почивния ден не сте планирали командировка или посещения на роднини. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите отдавна обсъденото, но изчакващо времето си разширяване на дейността ви, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация.


ЛЪВ

25 юни. Не прекалявайте с изискванията си на работното място, за да не се окажете в изолация. Добре е да цените положителните качества във вашите колеги, вместо непрекъснато да им посочвате недостатъците. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори.

26 юни. Успехът е с вас в почивния ден предимно на работното място. Задачите ви изискват търпение, но ги отхвърляте с удоволствие, защото знаете какви приходи ви гарантират. Очаквайте и допълнителни постъпления във вашата банкова сметка. На всички прави впечатление усърдието ви. Очаквайте новина за повишение, която ще ви изненада в най-подходящия момент.

27 юни. Помислете в почивния ден за нови възможности за интелектуално обогатяване, ако усещате празнота в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете винаги в крак с новостите. Допълнителни знания ви носят полза. Материалните ви успехи са повод за клевети от страна на ваши неприятели. Не им обръщайте внимание!


ДЕВА

25 юни. Възможни са сериозни проблеми с хората от вашето обкръжение. Денят ви поднася трудности, а начинанията, ако не са обмислени, може да ви провалят заради финансови загуби. Забравете рискованите действия, заради които няма да спечелите уважението нито на вашите колеги, нито на близките си.

26 юни. Денят ви е почивен, но е благоприятен за поставяне на ново професионално начало, въпреки че общуването е затруднено. Отложете планираните разговори, които ще ви донесат разочарования. Позволете си да отправите запитване към чуждестранни фирми за бъдещо делово сътрудничество.

27 юни. Амбицията ви в почивния ден дразни вашите колеги и е причина за обтегнатите ви отношения, въпреки че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са повод да се чувствате неразбрани, но в същото време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите възможности за интелектуално обогатяване.


ВЕЗНИ

25 юни. Събития, свързани с икономическата ситуация в държавата, ще повлияват плановете ви. Мнението ви ще бъде чуто, ако не го налагате с агресия. Идеите ви ще бъдат оценени и подкрепени. Ако сте на държавна работа, бъдете особено предпазливи в този ден. Разсеяността ще попречи на успеха ви и може да ви спечели понижение или уволнение.

26 юни. От сутринта в почивния ден се пригответе за неочаквани промени, които, добри или лоши, ви носят полза. Ще се забави плащане, което очаквате с нетърпение. Бъдете благодарни за получената помощ от вашите колеги. Денят е добър за разговори с ръководството и с държавните организации, ако ви е необходима тяхната помощ или намеса.

27 юни. Пред вас е успешен почивен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си планове. Работете уверени във възможностите си и не спорете с колегите си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си задължения заради покана на делови обяд.


СКОРПИОН

25 юни. Ще ви поканят да разкажете за идеите си във връзка с подобряване на работата. Ако имате своя фирма, се възползвайте от тази възможност и дайте на всички да разберат, че знаете как да постигате целите си. Търсете допълнителна, добре платена работа, за да не изпаднете във финансова криза.

26 юни. Не очаквайте в почивния ден парите, които се надявахте да получите преди няколко дни. Ако се занимавате с търговия, си гарантирате печалба. Запазете спечеленото, защото скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи успех. На работното място се справяте добре, ако не пилеете времето си в безполезни разговори.

27 юни. Усамотете се, вместо да изпадате във властта на емоцията и да се карате с всичките си колеги заради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят е почивен и ви носи успех в деловите разговори. Въпреки проблемите имате възможност за успешно завършване на най-важните задачи, с които сте се натоварили.


СТРЕЛЕЦ

25 юни. Работете спокойно. Нека задачите ви бъдат рутинните, за да не ви натоварват. Само така имате възможност да постигнете материални успехи. Личните ви отношения днес са затруднени. Деловите запознанства са успешни, ако сте внимателни по време на разговорите, които провеждате.

26 юни. Имате възможност, въпреки почивния ден, да докажете на вашите колеги, че сте незаменими при преодоляване на трудностите на работното място. Общувате с лекота и с неприятелите си. Овладейте емоцията, за да си спестите неприятностите, породени от острия ви език. Успехът е с вас, ако сте търпеливи и тактични и не иронизирате хората от обкръжението си.

27 юни. Няма да ви липсват негативни емоции на работното място, въпреки че денят е почивен. Ще се наложи да се справите с трудности, породени от ваши пропуски. Подхождайте разумно към възникващите проблеми. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си, въпреки че денят не ви носи успехите, на които се надявахте.


КОЗИРОГ

25 юни. Ще понесете по-лесно изпитанията, които ви подготвя съдбата, ако има на кого да се доверите. На работното място се справяте добре. Въпреки професионалните успехи настроението ви не е добро. Заредете се с оптимизъм, за да не създадете допълнителни конфликти с вашите колеги и началници.

26 юни. Поставете успешно ново начало на вашето работно място въпреки почивния ден. Имате възможност да приключите със стари задачи, чиито срокове отдавна сте пропуснали и да си възвърнете доверието на вашите началници. Не спорете с колегите си. Заемете се с новите си служебни задачите и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат.

27 юни. Убедени сте в правотата си на вашето работно място, но мислете и за възможни ваши погрешни представи. Ако сте достатъчно упорити в почивния ден, ще имате успех в начинанията. Не позволявайте на емоцията да блокира работата и отношенията с вашите колеги, които са добронамерени към вас. На работното си място се справяте отлично.


ВОДОЛЕЙ

25 юни. Имате шанс да постигнете с труда си отлични финансови успехи. Дори и малката печалба е във ваша полза и е основа за предстоящи по-големи приходи. Вечерта е възможен конфликт с вашите близки. Всички подписани договори ще бъдат печеливши. Деловите срещи и разговори са успешни. Не ги отменяйте.

26 юни. Осъществете планираните срещи и делови разговори, без значение дали са ви приятни хората, които очаквате. До обяд в почивния ден се подгответе да изясните проблемните делови отношения. Успехът е с вас. Не го пропилявайте. Вашето добро настроение засилва желанието ви за активна и доходна работа. Положете старание на работното място и не изоставяйте задълженията си.

27 юни. Успоредно с успехите ви в почивния ден са възможни и неочаквани обрати, които са предизвикани от странични фактори. По-добре не вземайте важни решения. Запазете спокойствие на работното място. Не спорете с колегите си. Избегнете противопоставянето им и отказа да ви помагат. В професионален план успехът няма да ви изостави.


РИБИ

25 юни. Новина за професионална изява, за каквато дълго мечтаете, ще промени коренно живота ви. Много от вас ще създадат нови отношения. За съжаление, е възможно да не са подходящи. Преди да вземете решение е от значение да се успокоите и да приведете в ред мислите си. Така ще избегнете грешките.

26 юни. Склонни сте в почивния ден да драматизирате разговорите, свързани с претърпени от вас неуспехи. По-добре ги приемете като поредния научен урок. Дарили са ви с опитност и са трамплин към нови върхове. Трудностите на работното ви място не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте заради чуждите пропуски и не подавайте ръка на колеги, които няма да оценят жеста ви. Избегнете критичните забележки.

27 юни. Бъдете самокритични в почивния ден, но ако се налага и умерено критични, за да не ви вреди немарливостта на ваш колега. Осъзнайте негативните си качества. Ще се наложи да разрешите възникналите проблеми на работното ви място, които не са от днес, но не ви се занимаваше с тях. Отложете планираното делово пътуване, ако пречи на професионалните ви задължения и планове. Работата ви спори, въпреки че не сте във върховата си форма.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е завършваща и изпълнена с емоции. Задачата ви е да изчистите всичко изостанало в живота си и да отстраните от пътя си хората, които ви вредят. Не търсете компромис, ще бъде във ваша вреда. Начинанията са забранени.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 26 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за начинания. Всичко, започнато в тази година, ви носи успех в следващите девет. Не позволявайте на вашата целеустременост да стане причина за прибързани действия. Обмислете ги добре, даже и в най-дребните детайли.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 27 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага да се подчините на съдбовните предопределения. Забравете желанието си да изпреварите събитията и да се възползвате от шансовете си по-бързо от отреденото им време. Сторите ли го, ще се върнете много назад и депресията ви е гарантирана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *