Цветан Цветанов: „Не очаквайте от нас да хулим политическите си опоненти, ние даваме решения и търсим единение“

Всички знаем, че трябва да има промяна, но това не става със скандали и противопоставяне. Затова от „Републиканци за България“ предлагаме една управленска програма с мерки във всички секторни политики. Парламентът е мястото, в което трябва да се гради реалният политически живот, политиките наистина да стигат до хората, а политиците да постъпват отговорно и загрижено, като със собствените си семейства.“ Това каза по време на среща с жители на старата столица председателят на ПП „Републиканци за България“ и водач на великотърновската листа Цветан Цветанов.

„За жалост, в последните години стана почти невъзможно да се прави политика по нормалния за една демократична държава начин. Всичко е само сензация, шоу, конфликти, конфронтация, заиграване с националпопулизъм. Като съдържание и хоризонт за страната всичко това не е добро“, каза Цветанов по време на продължилата повече от два часа среща.

„Не очаквайте от нас да хулим политическите си опоненти. Ние даваме решения и искаме да търсим обединение по секторните политики“, обясни още той. Като пример даде електронното управление, на което партията залага изключително много в управленската си програма, но и разполага с експертния потенциал за реалното му осъществяване. „Аз не знам да има дясно или ляво електронно управление. Ето един наш приоритет, който може да обедини всички.

Най-важното е българските граждани да упражнят своето право и да гласуват на 11 юли”, категоричен бе Цветан Цветанов.

„Нека да гласуваме разумно, а не под въздействието на емоция или пък на отрицание, защото те са лош съветник. Да направим информиран избор, за да не съжаляваме след това“, призова водачът на силната великотърновска листа на „Републиканци за България“.

На срещата, протекла в приятелска атмосфера, присъстваха и кандидати от листата с номер 21 – философът и мениджър Пламен Маринов, онкохирургът д-р Иван Николов, ветеринарният лекар д-р Красимир Кирилов, учителят по биология и химия Снежана Стефанова, успешният предприемач Фикред Ферадов, икономистът Мартин Димитров и IT експертите Николай Драков и Иван Станев.

По думите на хирурга д-р Иван Николов на предишния вот само „Републиканци за България“ имаха кампания, представяща програма, позиции и решения, защото други политически сили са разчитали основно на манипулиран и корпоративен вот. Машинното гласуване и видеонаблюдението променят това в голяма степен, бе мнението на присъстващите.

Сред многобройните теми, обсъдени по време на срещата, бяха както здравеопазването образованието и необходимата актуализация на пенсиите, така също и имиджът на страната в международен план. По важни теми, включително външнополитически, българските институции трябва да имат синхрон, категоричен бе Цветан Цветанов.

One thought on “Цветан Цветанов: „Не очаквайте от нас да хулим политическите си опоненти, ние даваме решения и търсим единение“

  • 25.06.2021 в 10:58
    Permalink

    Позитивно и без много шум ке бием статуквото като шкембе у дувар

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *