Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 29.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 29 ЮНИ

Луната е в Риби.

Фаза – последна четвърт.

Цветът – червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са епилацията, масажът на тялото със загряващи препарати. Позволени са терапиите на лице, масажът на лицето без избелващи средства, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Планирайте деня си

Ще се радвате на успехи, ако сте планирали деня си предварително. Ще постигнете разбирателство с партньорите си и ще усетите необходимост да получите съвети от приятели. Новите ви идеи ви обещават добри бъдещи приходи. Въпреки това, днес не пристъпвайте прибързано към тяхната реализация.


ТЕЛЕЦ

Материален успех

Поработете върху новите си проекти и планирайте как да подобрите финансовото си състояние. Очаквайте привидно неразрешими въпроси да ви ядосат, но всичко ще се оправи без особени усилия от ваша страна. В материално отношение успехът ще бъде с вас, но сте застрашени от провал, ако допуснете непредпазливост.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни

Ще изживеете неочаквани съдбовни обрати от сутринта в този ден. Бъдете предпазливи. Възможни са неочаквани действия от страна на партньорите ви, които ще усложнят работата ви. Очакват ви промени в професионално отношение. Докажете, че сте отговорни делови партньори.


РАК

Приходи

Очаквайте финансови постъпления, за които сте забравили. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави. Отношенията ви в личен и професионален план може да се окажат в застой, но е по-добре да не го допускате. От вас зависи дали ще се разделите с половинката си и с вашите колеги, или ще надмогнете трудностите.


ЛЪВ

Запознанства

Ще се наложи да говорите и да обяснявате какви са идеите ви, но думите ви няма да бъдат разбрани правилно, защото колегите ви възприемат казаното като опит да ги засенчите и да се докажете като единствените можещи и знаещи. Пътуванията ви гарантират успех. Новите делови запознанства ви носят бъдеща полза, затова не ги пропускайте.


ДЕВА

Лошо настроение

Бунтувате се срещу света и настроението ви се отразява на околните, но вреди и на вас самите. Вместо да си печелите врагове, работете концентрирани, задълбочени в задачите си и не разказвайте за плановете си, дори и на вашите близки. Успешно завършете работата си, за да се почувствате удовлетворени и да се заредите с добро настроение.


ВЕЗНИ

Не вземайте решения

За пореден път се ядосвате на нечия наглост, която ви е притеснила сутринта, но вие така и не се научихте да възприемате подобно поведение философски. Получавате си наказанието за непоисканото добро, което правите. Обърнете внимание на професионалните си задачи и бъдете особено предвидливи. Не вземайте важни решения.


СКОРПИОН

Без крайности

Предпазвайте от крайности в поведението и от желанието си да спорите и да се заяждате. Няма да спечелите нищо друго освен неприятности, които ще блокират работата ви. При работа с документи, особено ако са свързани с пари, бъдете много внимателни, защото са възможни загуби. Имате възможност да завършите започнатата работа.


СТРЕЛЕЦ

Обрати

Отново сте подвластни на неочаквани съдбовни обрати. Не си уговаряйте срещи. Разговорите няма да бъдат успешни. Ще ви създадат сериозни проблеми. Спестете си хвалбите за очакваните финансови постъпления. Бъдете умерени в работата си и думите си и не показвайте на всички колко сте доволни от започнатото.


КОЗИРОГ

Не ви се работи

Не разчитайте на успех, ако сте решили да се развличате въпреки задачите, които ви очакват на работното място. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения. Не е изключено, въпреки нежеланието ви да работите, да намерите в тези предложения изгода и за себе си.


ВОДОЛЕЙ

Без начинания

Посветете част от деня си на вашите близки, но и на обогатяване с нови знания, и не се поддавайте на емоцията, която ви отклонява от целите ви. Затрудненията на работното място са породени от прекалената ви чувствителност. Откажете се от начинанията, защото няма да бъдат успешни. Не прекалявайте с обещанията си за бъдеща съвместна дейност.


РИБИ

Нови хора

Пригответе се да срещнете нови хора, които ще ви накарат да преосмислите живота си. Ще нарасне независимостта ви, а това е важно, за да повярвате във възможностите си. Всички, които работят активно, имат възможност да постигнат резултати, водещи до повишение на заплатата.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 29 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна и ви налага, дори и против вашата воля, да се справяте с проблеми, породени от независещи от вас причини. Начинанията са забранени. Не търсете помощ, ще ви бъде отказана, дори и обещана, а огорчението ще е вашата награда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *