АСТРОХОРОСКОП ЗА 30.06.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

30 ЮНИ, СРЯДА

Луната е в Риби.

Фаза – последна четвърт.

Цветът – зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са епилацията, масажът на тялото със загряващи препарати. Позволени са всички други козметични процедури, терапиите на лице, масажът на лицето без избелващи средства, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Трудности

Успехът ви е гарантиран, само в случай че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Трудности могат да попречат на намеренията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на чужди съвети – могат само да ви навредят. Разчитайте на интуицията си.


ТЕЛЕЦ

Запознанства

Запознанства и възстановени стари връзки ще ви помогнат за постигане на финансов успех в ранния следобед. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизма и ентусиазма си. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила.


БЛИЗНАЦИ

Приключения

В този ден ви очакват приключения, дори и на вашето работно място, които ви зареждат с нови сили. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте. Стабилизирайте постигнатото. Проведете разговори с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза.


РАК

Конфликти

Работата ви спори, ако съумеете да забравите критиката, която ви изнервя. Намерете най-краткия път към изясняване на проблемите във вашето семейство, за да не си навредите неочаквано, при това заради роднински интриги. Изправете се срещу тях и не бягайте на работното си място, защото така ще задълбочите конфликтите.


ЛЪВ

Препятствия

Днес сте щастливи от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква дейност. Разрешете проблемите си на работното място спокойно, без да повишавате тон. В делови план се предпазвайте от грешки. Видимата завист на недоброжелатели и неочаквани препятствия по пътя ви пречат на работата ви.


ДЕВА

Семейни проблеми

Пазете се от травми. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Не губете увереността и оптимизма си на вашето работно място и не се отказвайте от задачите си. Раздразнителни сте и постоянно се заяждате. По-добре е да не обръщате внимание на забележките на колегите си.


ВЕЗНИ

Нова работа

Ще си намерите нова доходна работа. Имате възможност да обогатите знанията си. Очаквайте подобряване на материалното състояние, при това от стари задачи, които днес сте решили да завършите. Денят е добър за начинания. Не размисляйте дълго дали да се съгласите на предложенията за съвместен бизнес.


СКОРПИОН

Разочарования

Не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства, само защото сте решили да смените средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. Звездите ви обещават успех, но зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си.


СТРЕЛЕЦ

Промени

Радват ви благоприятни промени в личния или обществения живот. Не бъдете нетърпеливи и не допускайте вмешателство в живота си, което може да е във ваша вреда. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно, защото имате други планове за себе си за следващите месеци.


КОЗИРОГ

Обрати

Очакват ви обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни различия с вашите делови партньори и до разваляне на договорените отношения. Бъдете инициативни и настойчиви. На работното си място не съсипвайте отношенията си с ръководството.


ВОДОЛЕЙ

Обмислете целите си

Започва дългоочакваният от вас и вашите близки нов, важен етап от живота ви, който ще повлиява и тях. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете кариерното си израстване, професионалните си планове, целите до края на годината. Денят е благоприятен за подписване на делови договори и финансови документи.


РИБИ

Бъдете внимателни

Оформете важните си финансови документи и не се вслушвайте в чужди съвети, които ви вредят. Вечерта обърнете внимание на личния си живот и на децата си. На работното място бъдете отговорни. Отношенията с деловите ви партньори могат неочаквано да стигнат до задънена улица, без шанс да ги разрешите.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 30 ЮНИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на глобални промени и пътувания. От нея зависят следващите девет години от живота ви. Единствено от вас зависи дали глобалната промяна в живота ви ще е положителна или отрицателна. Създавайте събитията, не ги следвайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *