Екшън с клиент, който ял и пил без да плати, вдигна на крак полицаи и медици

ОРГАНИТЕ НА РЕДА И СПЕШНА ПОМОЩ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СЕ СБЛЪСКАХА С НЕОБИЧАЕН СЛУЧАИ на мъж, който първоначално помислили за пиян, а се оказал с инсулт, научи „Борба“. Действието се развива в ранния следобед в понеделник в едно от заведенията по алеята над парка „Кольо Фичето“. Клиентът консумирал храна и алкохол, но когато дошло време да си плати сметката отказал. Той демонстрирал притеснително поведение пред слисаните погледи на останалите в обекта за хранене.

Персоналът помислил, че човекът е пиян и тъй като опитите им да се разберат мирно и тихо с него ударили на камък, потърсили за съдействие полицията.

Около 15:30 часа подали сигнал и на мястото пристига патрул. Униформените започнали да говорят с мъжа, но установили, че е неадекватен и преценили, че е нужно да извикат медицински екип. Малко след товa пристига линейка, а здравните работници констатирали, че са на лице симптоми на инсулт – изкривена усмивка, нарушение на речта и слабост в ръцете.

Когато го настанили в реаномобила обаче се натъкнали на поредна изненада. Пациентът носел в себе си две бутилки с алкохол, а вътре имало упоени змии.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.