Избори 2021

Фикред Ферадов: „Крайно време е малките общини, малките населени места и малките бизнеси да имат свои хора в парламента”

Предприемачът и производител Фикред Ферадов, или Фико, както е известен в родния си град Павликени и общината, е шести в листата на ПП „Републиканци за България“, а кандидатурата му се радва на голямо одобрение от страна на неговите съграждани.

Фико отправи поздравление към всички в Павликени:

„Честит празник на Павликени, мили съграждани и приятели! Много се гордея с родното си място и искам всички, които живеем в този красив, плодороден край да сме благоденстващи и спокойни със своите семейства и близките на сърцата ни хора! Аз знам, че имам с какво да допринеса за това – крайно време е малките общини, малките населени места и малките бизнеси да имат свои хора в парламента. Че кой, ако не ние самите, най-добре познава нашите проблеми?

И кой може по-добре да ги защитава!

Минал съм през толкова много препятствия в бизнеса, а животът ме среща всеки ден с толкова много хора и тревогите им, че вече не искам да стоя безучастен.

Много благодаря на всички, които така ме подкрепяте. Който ме познава, знае, че не бих разочаровал някого, който ми е дал доверието си.

Бъдете здрави и оптимистични! Честит празник!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *