Момче с тежки изгаряния по тялото след токов удар в жп тунел във В. Търново

Слушалките на 15-годишния тийнейджър се заплели в необезопасени жици

15-ГОДИШНО МОМЧЕ ПОСТРАДА ПРИ НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ В ЖП ТУНЕЛА ПОД ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГАЛЕРИЯ „БОРИС ДЕНЕВ“ в местността Боруна в старата столица, научи „Борба“. Младежът е получил множество изгаряния по тялото след токов удар. По неофициална информация тийнейджърът се е разхождал в района заедно с момиче около 16:30 часа в сряда, но носените от него слушалки за музика се заплели в жица и станали причина за нараняванията, които получил.

На мястото пристига екип на Спешна помощ, който веднага транспортира тийнейджъра до МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Дежурният екип в Спешно отделение констатира, че пациентът е с изгаряния по шията, дясната ръка, гърдите, корема, кръста, бедрата и има множество изходни рани в дясната половина на тялото.

Медиците взели решение 15-годишното момче да бъде насочено за лечение в УМБАЛ „Н. И. Пирогов“ – София, и още същата вечер линейка на Спешния център в старата столица го кара до там.

Междувременно случаят се разследва от полицията. Униформените са иззели дрехите на тийнейджъра като доказателство.

Това е втори инцидент, свързан с токов удар, само в рамките на седмица в региона. В събота скъсан кабел отне живота на 29-годишен мъж в Златарица.

Галина ГЕОРГИЕВА

One thought on “Момче с тежки изгаряния по тялото след токов удар в жп тунел във В. Търново

  • 01.07.2021 в 15:04
    Permalink

    Железопътните тунели са за влакове и вагони.Хората в Перник се разхождат из подземнитеси галерии,защото нямат други места за разходка.В Велико Търново все още има Трапезица, Зоната,Чолаковци и други забележителности.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *