„Звук и светлина“ подаряват младежите от БСП

С безплатен спектакъл на шоуто „Звук и светлина“ ще завърши националният сбор на Младежкото обединение в БСП, който се провежда днес във Велико Търново. Това е своеобразен подарък за жителите и гостите на града от младите социалисти, които избраха старата столица за най-мащабното си събиране по време на кампанията за парламентарни избори 2021 г.

Младежите се събират на 2 юли в 20,00 часа на паметника „Асеневци“. Очаква се около 21,00 часа към тях да се присъедини и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Пред тях ще говори и водачът на листата на коалицията във Великотърновски район Явор Божанков. Двамата ще обяснят основните послания на коалиция „БСП за България“ за бъдещето на страната. Като символ на 4-те основни политики, за които МО на БСП ще се бори в следващия мандат, ще бъдат запалени 4 лазерни прожектора.

Точно в 21.40 ч. шествие от над 300 млади социалисти ще тръгне към крепостта Царевец. Тук в 22,00 часа ще започне и шоуто „Звук и светлина“.

На 3 юли сутринта участниците в младежкото събиране ще се присъединят към традиционния събор на социалистите на Бузлуджа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.