АСТРОХОРОСКОП ЗА 07.07.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 7 ЮЛИ

Луната е в Близнаци.

Фаза – последна четвърт.

Цветът – зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, парната баня. Позволен е масажът на тялото без упоменатите забрани, той ще е по-полезен, ако не е вакуумен, извършва се без натиск и с козметични продукти, които не зачервяват кожата, ваденето и лечението на зъби, подстригването на косите.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Недоволни сте

Привидно сте стабилни и жънете успехи, но усещате напрежение, породено от недоволството ви от вашите постижения. Не бива да се омаловажавате. Вслушайте се в шепота на своята интуиция. Общуването е затруднено. На работното място се справяте добре, ако разчитате на себе си. Късметът днес не е на ваша страна.


ТЕЛЕЦ

Премълчавайте

През целия ден сте подвластни на промени, някои неочаквани, но полезни за вас. На работното място бъдете делови и концентрирани, за да не пропуснете важна информация. Не сядайте зад волана. При спор между началниците и колегите ви съветвам да стоите на дистанция и да премълчавате, за да избегнете конфликтите.


БЛИЗНАЦИ

Разочарования

Колкото и да ви е неприятно, обстоятелствата ви принуждават да се заемете с работа, която няма да ви донесе полза, но ще ви гарантира спокойствие. Направете го, за да си спестите упреците от страна на колегите и началниците си. Внимавайте с новите си делови познати, за да не се окажат неподходящи. Разочарованията няма да закъснеят.


РАК

Имате подкрепа

Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете и нови съдружници и партньори. Околните подкрепят всичките ви начинания. Ще очаровате вашите колеги, делови партньори и началници с поведението и интелекта си. Нека ви опознаят и видят в друга светлина.


ЛЪВ

Активни сте

Активни сте и готови за трудови подвизи, които ще ви донесат добра печалба. Не се разпилявайте, а работете до последния възможен час на деня, дори и ако се чувствате уморени. Приходите си заслужават усилието. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни.


ДЕВА

Допълнителна работа

Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи до обяд. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Занимаващите се с научна дейност да не предприемат промени, защото няма да са успешни.


ВЕЗНИ

Материален успех

Успехите ви са предимно в материалната сфера. Денят позволява да подготвите договори, обвързващи ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Имате възможност да подобрите материалното си положение и да направите печеливши инвестиции.


СКОРПИОН

Нова дейност

Стремите се на всяка цена да си осигурите стабилни позиции на работното място. Ще успеете, ако работите според наложените правила и не се противопоставяте на колегите си. Пред вас е успешен ден, позволяващ да осъществите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете упорити

Работата ви е успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Сдържайте емоцията си и ще победите вашите неприятели и конкуренти. Работете упорито и със сигурност ще пожънете материални успехи. Отхвърлете най-неотложните си задължения.


КОЗИРОГ

Напрежение

Не се изкушавайте да поставяте ново начало. Завишените изисквания от страна на ръководството са причина за раздразнителността ви и за разправиите с вашите колеги. Не очаквайте приходи. Не се вживявайте в новите си идеи, които могат да се окажат само нереални мечти. Обмислете начинанията.


ВОДОЛЕЙ

Без начинания

Имате възможност да постигнете финансовите си цели, но не по начина, който избрахте. Няма да претърпите загуби, но и няма да постигнете набелязания връх. Не избързвайте в действията си. Забравете за начинанията. Избягвайте запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие.


РИБИ

Бъдете предпазливи

Нарастват професионалните ви възможности от сутринта в този ден. Плановете ви ще претърпят благоприятни промени, но не прекалявайте с амбициите си. Тактът е във ваша полза. Бъдете особено предпазливи в отношенията с партньорите си. Мислите ви са заети със задълженията ви извън работното място, които не са маловажни.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви позволява да поставите успешно начало на нови занимания след емоционалната и завършваща година, но не импулсивно. Идеална е за създаване на семейство и за започване на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.