Избори 2021

Димитър Николов с пътуваща приемна в областта

Пътуваща приемна за жителите на областта организира народният представител в 45-ия парламент и настоящ кандидат от листата на коалиция ГЕРБ – СДС Димитър Николов. Така бе надградена практиката, която Николов въведе като председател на Общинския съвет в Горна Оряховица. Докато ръководеше местния парламент, той стана първият председател, провеждащ изнесени приемни и в най-отдалечените кътчета на общината.

Само за ден пътуващият офис на Николов бе в Драганово, Стрелец и Правда. Най-коментираната тема в Драганово отново бе липсата на вода. Председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Даниел Костадинов, който също присъства на срещата, увери хората, че общината е разработила проект, който следва да бъде внесен от ВиК дружеството във ВиК холдинга, но защо това не се случва, от дружеството не са дали отговор. Димитър Николов бе категоричен, че осемте народни представители, които ще влязат в следващото Народно събрание от Великотърновския избирателен район, трябва да обединят усилия за решаване на проблема с водоснабдяването както на Драганово, така и на останалите населени места в областта.

Липсата на лекари, на обществен транспорт и машинното гласуване бяха сред другите обсъждани теми в изнесените приемни на Николов. За да се случват нещата и да се решават проблемите на хората, страната ни трябва да има редовно правителство. Настоящото служебно правителство имаше две задачи – да успокои обстановката в страната и да гарантира провеждането на честни и прозрачни избори. Нищо от това не се случи. Напротив, в момента се правят опити да бъдат „счупени краката“ на единия от участниците в изборния процес, коментира Димитър Николов, използвайки спортна терминология.

Той увери хората, че получи ли тяхната подкрепа, всеки от поставените проблеми ще стане негова работна задача.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *