Кандидатите на ГЕРБ – СДС благодариха на фирма „Аглика“ за предпазните средства

Огромна благодарност на целия колектив на фирма „Аглика“, която осигури защитни облекла на медиците по време на пандемията, изказа проф. Костадин Ангелов. Заедно с колегите си от листата на ГЕРБ – СДС Станислав Стоянов, проф. Любомира Попова и Росица Димитрова той се срещна с работниците и служителите на великотърновската компания за производство на висококачествени текстилни изделия. „Денонощна работа ви костваше да осигурите нашата защита, но заедно показахме как с екипност и добро управление можем да се справим с предизвикателствата“, каза на присъстващите водачът на листата с номер 5. Към благодарностите се присъедини и проф. Любомира Попова, тъй като фирмата само за ден е успяла да се организира и да достави на служителите в Областна администрация маски за многократна употреба.

Нека политиците не се учат на наш гръб. В управлението на държавата трябва да има хора с опит – професионален и политически. Сега към властта са се устремили партии, на чиито плакати дори няма лица на хора. Не сме ги виждали никога, не знаем какво могат. Как да им повярваме? Това заявиха присъстващите на срещата. От ръководството на фирмата подчертаха, че за да се развива бизнесът, са необходими стабилност и предвидимост, а успехите идват с постоянство и много труд.

За великотърновската фирма, чиято продукция е с преобладаващо експортна насоченост, е от особена важност изграждането на магистрала „Хемус“, чието строителство беше блокирано от служебното правителство.

Бизнесът не търпи експерименти, защото това коства средства и спъва развитието му. Само правителство с ясно начертана програма и цели, което може да реализира важните за региона инфраструктурни проекти, може да гарантира условия за развитието на икономиката, подчерта Станислав Стоянов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.