Овните ще жънат материални успехи, на Стрелците предстои нова и приятна работа

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

9 ЮЛИ, ПЕТЪК

Луната е в Рак.

Фаза – новолуние.

Цветът – синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са терапиите за дълбинно подхранване на кожата, приемът на диуретици, подстригването на косите. Позволени са пилингът, терапиите против бръчки с лифтинг ефект и стягане, ваденето и лечението на зъби.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

10 ЮЛИ, СЪБОТА

Луната е в Рак.

Фаза – новолуние.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са приемът на диуретици, подстригването на косите. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са пилингът, терапиите против бръчки с лифтинг ефект и стягане, ваденето и лечението на зъби.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

11 ЮЛИ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Рак в Лъв.

Фаза – новолуние.

Цветовете – оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са солариумът, сауната, приемът на диуретици, подстригването на косите. Позволени са терапиите против бръчки с лифтинг ефект и стягане, ваденето и лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

9 юли. Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място. Разрешете стари и сякаш забравени служебни проблеми, които не търпят отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си планове и да изостанете с работата си.

10 юли. В почивния ден от сутринта ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви пречи да сте прозорливи и в същото време умерени. Постъпките ви няма да са добре преценени, нямате време да мислите продължително, а задълбочено още по-малко. Пазете се от недоброжелатели. Не споделяйте плановете си. На работното място рискувате да си създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите, а скоро ще ви трябва подкрепата им.

11 юли. Ще жънете успехи в материално отношение, но не бързайте да харчите вече спечеленото, като предприемете пътуване в почивния ден. Ако сте предпазливи и прозорливи, ще успеете да погледнете на събитията отстрани и да си направите верните изводи. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект.


ТЕЛЕЦ

9 юли. Не сте съгласни със съществуващия ред на работното място, който предстои да бъде променен по ваше искане, но е във ваша полза да докажете, че сте заслужили тази промяна. Дайте всичко от себе си при изпълнение на поставените ви задачи. Прекалената ви чувствителност не е във ваша полза. Бъдете предпазливи при разговори. Не пътувайте!

10 юли. Подгответе се за печеливша работа, която не бива да отказвате, въпреки че денят е почивен. Дори и да ви се стори натоварваща, се справяте блестящо. Няма да ви спестят похвалите, признанието и уважението, а и ще ви зарадва парично поощрение. Трудностите на работното място, ако се появят, възникват по вина на вас самите, но успявате да ги надмогнете. Постарайте се да не допускате финансови загуби.

11 юли. Емоцията, бликаща от вас в почивния ви ден, за пореден път блокира шансовете ви за успех. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза. Ще се справите успешно със служебните си проблеми. Ще завършите задачите си, ако не се оставите в лапите на депресията заради липсващата ви увереност.


БЛИЗНАЦИ

9 юли. Новина ще окаже влияние върху живота ви, но не бива да се притеснявате, защото въпреки усещането, че сте предадени, е във ваша полза. Запознанство, което не очаквате, е причина за съжаления и разочарования. Възможно е влошаване на отношенията с колегите ви. Овладейте емоциите си и не рискувайте. Ще се наложи да оправяте професионални проблеми.

10 юли. Радват ви дългоочаквани резултати от положен преди време труд, а за приходите научавате в почивния ден. На работното място се вглъбете в задълженията си, за да се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел за деня, дори да поставите ново начало. Разрешаването на немалко висящи отдавна и текущи проблеми ще ви донесе удовлетворение и ще ви даде възможност да въздъхнете спокойно.

11 юли. Реализирате се успешно, въпреки че денят е почивен, ако работите в областта на банковото дело и финансите, а днес имате възможност да се обогатите с нова информация. Ще откриете нови клиенти и ще умножите приходите си. Деловите разговори са успешни, ако ги проведете в този ден. Деловите ви отношения изискват максимална активност от ваша страна.


РАК

9 юли. Завършете започнатите задачи, за да направите крачка напред в разработването на вашите нови и доходоносни идеи. Не е изключена възможността да поставите начало на успешна дейност, която ви привлича и имате знания и умения, за да я развиете. Не се надявайте да постигнете целите си без помощта на приятели и покровители, които винаги са готови да ви подкрепят.

10 юли. Най-накрая, след доста сериозни колебания и самоанализ, успявате в почивния ден да преодолеете съмненията във възможностите си. Нарастват творческите ви способности. Началото на нови занимания е нежелателно, ако не са обмислени предварително. Очакват ви промени. На работното място ви радва новина, свързана с финансови постъпления.

11 юли. Бъдете внимателни в отношенията с деловите си партньори, въпреки че денят е почивен. Не проявявайте излишни амбиции. Вашата сдържаност и такт ще бъдат оценени. Очаквайте добри новини. Ако се занимавате с търговия и внасяте стоки от чужбина, бъдете коректни с документите, за да избегнете проблемите, стига вносът да е разрешен при неочакваните и чести промени на планетата.


ЛЪВ

9 юли. Изцяло сте във властта на стремежа си към ново начало и сте си поставили цел, която на всяка цена трябва да постигнете, но това не е възможно да се случи за ден. Внимавайте да не се провалите и не обвинявайте колегите и близките си. На работното си място се справяте отлично. Предстояща командировка и делова среща ще предизвикат промени в плановете ви.

10 юли. Всички разговори, които провеждате в почивния ден, са успешни, стига да сте наясно с вашите цели и нови проекти. На работното място цари хармония, но не мога да кажа това и за отношенията ви у дома, които са на ръба на изригваща вулканична лава. Бъдете внимателни с близките си. Ако развивате собствен бизнес, бъдете още по-предпазливи, защото именно те могат да ви провалят.

11 юли. Пазете се от запознанства, които неочаквано се налага да осъществите в почивния си ден, не ви харесват от пръв поглед. Интуицията ви е тази, която ви пази от провали на работното място заради доверяване на неподходящи партньори, въпреки че на моменти сте податливи на омайни думи и обещания. Не уговаряйте важни срещи. Не е желателно да осъществявате делово пътуване, защото сте разсеяни.


ДЕВА

9 юли. Не е изключено да ви се удаде възможност за нов старт на работното място, който до момента ви изглеждаше невъзможен. Не го пренебрегвайте, дори и да сте изненадани. Отстъплението е във ваша вреда, а непознатото може да се окаже не само познато, а и шанс за скок към нов връх. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за успех. Не се поддавайте на емоцията, която също е пречка по пътя ви.

10 юли. Ако в почивния ден сте на вашето работно място, се пригответе за служебни проблеми. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с вашите колеги заради практически неуредици, които са причината да отстъпите от принципите си. Бъдете предпазливи при взимане на крайни решения, за да не сгрешите. Концентрирайте се, за да избегнете пропуските и при изпълнението на поставените ви задачи.

11 юли. Вашето желание за постигане на материално благополучие ще скрие в почивния ден от погледа ви истинското положение на нещата, а след това ще се чудите кого да обвинявате за неуспехите си. Бъдете компромисни и не създавайте повод за разправии. Предпазливо допускайте в живота си нови делови партньори, за да не се разочаровате и да избегнете финансовите загуби.


ВЕЗНИ

9 юли. Не се занимавайте с покупки за обзавеждане на офиса си, защото след това ще съжалявате, че сте избързали и сте взели всичко на високи цени. Пътувайте, ако имате възможност, и забравете поне за ден за професионалните си задължения. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности.

10 юли. От сутринта в почивния ден бъдете отговорни и се отдайте изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да ви навредят. Не реагирайте прибързано, а най-добре е изобщо да не намесвате. Не стойте дълго пред компютъра на работното си място. Не допускайте лични проблеми да съсипват работния ви ден.

11 юли. Опитайте се, въпреки че денят е почивен, да сте активната страна и да изясните отношенията с партньорите си от сутринта. Вашият стремеж към ред и умението ви да сте практични са водещи в разговорите и срещите ви, но емоцията блокира пътя ви. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, а вие им покажете, че цените техните умения. И вие сте доволни, но и те от вашите похвали.


СКОРПИОН

9 юли. Задачи, които сте започнали отдавна, ви налагат бързо да ги завършите, затова при възможност се използвайте и го сторете в този ден. Очаквайте новини, които ви изнервят, защото ви упрекват без причина за несъществуващи ваши грешки. Когато ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация.

10 юли. В почивния ден променете отношението към колегите си, не критикувайте, за да постигнете хармония на работното място и в личния живот. Длъжни сте да оцените реално възможностите си и да не ги надскачате, колкото и искате да напредвате към нов кариерен връх. Ще платите с наказание или орязване на заплата, ако сте допускали сериозни грешки на работното място.

11 юли. Ще се придвижвате бавно напред към целта си в почивния ден. Не рискувайте и запазете спокойствие, каквото да става около вас. При делови срещи бъдете изключително тактични. Вашата безпощадност към грешките на подчинените ви, ако сте на ръководен пост, и нежеланието ви да се вслушате в мнението им, ще предизвика напрежение и не е изключено част от засегнатите от думите ви да напуснат.


СТРЕЛЕЦ

9 юли. Разкривате нови перспективи за професионална изява. Предстои ви да се заемете с нова и приятна работа. Разпределете добре силите си. На работното място сте задължени да завършите задачите си. Справете се с всичките си задължения до края на работния ден. Не спорете. Начинанията ви носят успех, ако са планирани.

10 юли. Днес, въпреки че денят е почивен, си сътрудничите с хора, които ви помагат да реализирате полезните промени в живота си, които ви притесняваха. Бъдете готови за активни действия, представете новите си идеи, ако искате да изявите възможностите си. Работата ви спори. Начинанията са успешни, но започвайте новото с мярка и предпазливост. Въпреки това бъдете внимателни, за да избегнете грешките.

11 юли. Предстои ви разрешаване на важни делови проблеми, но дали ще успеете до края на почивния ден, ако сте на работа, зависи от вас. Очаквайте новина за добри приходи или за изплащане на закъснели хонорари. Пазете се от силни емоции, за да не ви попречат на работата. Избягвайте разправиите с колегите си. Бъдете отговорни към задълженията си.


КОЗИРОГ

9 юли. Нямате желание за активна работа. Ще осъществите срещи под натиск отстрани и няма да ви харесат. Искате да постигнете целта си, но колегите ви упорито отказват да ви подкрепят. Новите задачи и промените няма да са успешни. Предпазвайте се от нежелателни срещи и от опит да се вмъкнат в тайните ви. Не споделяйте плановете си.

10 юли. Желанието ви да сте дейни носи очакваните резултати, въпреки че денят е почивен, и срещате неочаквани трудности на пътя си. Успехите в професионалната област ви зареждат с оптимизъм и с желание да сте още по-активни. Денят е идеален за занимаващите се с творчески професии. Не се доверявайте на странични съвети, не се поддавайте на емоцията, ако имате намерение да направите завой към нещо ново.

11 юли. Реализирайте с успех идеите, ако сте заети в сферата на изкуството, творете без колебание. Денят е почивен и е идеален за нови срещи и неочаквани запознанства. Постарайте се да избегнете непредвидени разходи. Самоанализът и анализът на постигнатото е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Дайте реална оценка на постигнатото.


ВОДОЛЕЙ

9 юли. За вас този ден е успешен във всяко отношение. Разрешете само при възможност професионалните си проблеми. Имате шанс да подобрите материалното си състояние или да създадете предпоставка за бъдещи успехи. Не се притеснявайте от трудностите, с които се сблъсквате, дори и ако са свързани с незначителни финансови загуби.

10 юли. Предпазвайте се от рисковани действия в почивния ден, за да избегнете бъдещи проблеми, които може да се окажат непреодолими и потискащи. Бъдете внимателни и прозорливи. Постарайте се да отмените ненужните разговори, ако ви губят времето. Отложете също и вземането на важни решения. Пазете се от нови запознанства. Стабилизирайте постигнатото до момента.

11 юли. Пригответе се за проблеми, свързани с промени, за които ще научите неочаквано в този почивен ден, но не си внушавайте, че са във ваша вреда. Възможен е конфликт с ръководството. Новини ще ви развалят настроението и ще занижат самочувствието ви. След време ще съжалявате, че сте се предоверили. Не противоречете на никого на работното си място.


РИБИ

9 юли. Поставете началото на нови занимания. Пътуванията са нежелателни. Реализирайте промените предпазливо и обмислено и не надхвърляйте възможностите си, защото не сте избрали подходящия ден. Не позволявайте заблудата във вашите знания и умения да се превърне в начало на сериозен провал с необратими последици.

10 юли. В почивния ден бъдете отговорни и честни, не проявявайте егоизъм и алчност, без значение към кого и защо. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с хората от обкръжението ви заради несъгласие и разминаване на мненията, а вие упорито отказвате да приемете чуждите. Работете умерено и си наложете спокойствие. Деловите разговори и срещи са успешни. Не ги отлагайте.

11 юли. Не се ядосвайте, ако видите, че денят ви е почивен, но е неочаквано напрегнат и труден. Причината е и във вас и встрани, но не сте могли да я осъзнаете или предвидите. Анализирайте работата си, за да се справите. Възможен е конфликт с колегите и ръководството. Потърсете компромис. Задълбочете се в задачите си на работното място, за да не предизвикате проблеми.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 9 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви среща с нови хора и ви дава шанс за приятелства, или да смените средата си, ако сегашната не ви харесва. Не се инатете и не допускайте в живота си хора, които ви вредят, само защото искате да докажете, че сте прави. Бъдете мнителни, а не доверчиви.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 10 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-трудната, която ще остави следа в следващите девет години от живота ви, ако не се научите да се справяте сами с препятствията. Не търсете помощ, ще ви бъде отказана.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 11 ЮЛИи!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви дава възможност за пътувания и промени, от които зависи смисленият ви живот в следващите девет години. Не я пропилявайте. Активните ви действия са гаранция за бъдещи успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *