ПП ГЕРБ и Димитър Николов с жест към акробатичните клубове в Горна Оряховица

3000 лeва бяха събрани по време на заключителното събитие на предизборната кампания на кандидата за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Димитър Николов. Със сумата ПП ГЕРБ в Горна Оряховица и Николов подпомагат тренировъчния процес на клубовете по спортна акробатика „Джим Денс“ и „Акро Нова“. Дарението треньорите Йорданка Кочева и Николай Михайлов получиха от Димитър Николов и от организационния секретар на партията в общината Даниел Костадинов.

Има няколко спорта с дългогодишни традиции в Горна Оряховица и спортната акробатика е сред тях. Успехът на децата на Световното в Женева е в резултат на воля, отдаденост и много, много работа с треньорите и дава самочувствие на града ни, сподели Димитър Николов, пожелавайки на двата клуба да продължат да радват горнооряховчани.

Благодарностите си за жеста изказаха Йорданка Кочева и Николай Михайлов. Треньорите припомниха, че българската акробатика не е печелила медал от световно от поне 10 г. и че голяма част от състава на националния отбор за първенството в Женева бе от акробати от горнооряховската школа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.