„Републиканци за България“ – за единение на нацията и държава с правила

Кандидатите от листата с номер 21 ще отстояват целите си за спешна и значима подкрепа на малкия бизнес, електронно управление, достъпно за всички здравеопазване

Добронамерена и конструктивна предизборна кампания проведоха кандидатите от листата с номер 21 на ПП „Републиканци за България“. В личните си многобройни срещи те имаха възможност да се убедят, че хората искат в управлението политици, които са компетентни, но също така спокойни, разумни и далновидни.

Достойните личности в листата на „Републиканци за България“ участват във вота с основната си цел – единение на нацията и държава с правила, важащи еднакво за всички.

Спешна и значима подкрепа на малкия бизнес, намаляване на административната репресия за гражданите, въвеждане на ефективно електронно управление, което ще рефлектира положително във всяка сфера. Сериозен приоритет на всички в партията са също така здравеопазването и образованието.

Сред успешните хора, които са част от листата за Великотърновския избирателен район, са представители на различни професии:

101. Цветан Цветанов

Председател на ПП „Републиканци за България“. Член на 42-рото, 43-тото и 44-тото народно събрание на Република България. През 2009 г. е мажоритарно избраният кандидат от Великотърновски регион, а във всеки следващ парламент отново е народен представител от област Велико Търново. В това си качество неизменно е подкрепял граждански и обществени инициативи и начинанията на местните власти, които са в полза на хората. Председателствал е комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, както и най-голямата парламентарна група. В периода 2009 – 2013 г. е заместник министър-председател и министър на вътрешните работи. За работата си в сектор „Сигурност“ е удостоен с награди от министерствата на вътрешните работи на Испания, Италия, Литва, от „Европол“, както и от много други международни организации.


102. Пламен Росенов Маринов

37-годишен, философ и педагог по образование, който в момента завършва магистратурата си по психология във ВТУ. Общински координатор на ПП „Републиканци за България“ във Велико Търново. Пламен Маринов е мениджър продажби в национален телеком. Има и сериозен, близо 10-годишен опит като мениджър на собствен обект в сферата на ресторантьорството. Бивш активен спортист – състезател по волейбол и баскетбол, който и днес е запален по спортовете.


103. Д-р Иван Илиев Николов

52-годишният онкохирург е роден в гр. Дряново, но още като шестокласник пристига в старата столица, където по-късно е завършил Природо-математическата гимназия. Освен медицинската специалност има и магистратура по здравен мениджмънт. От 2001 г. е част от лекарския екип в Първо хирургично отделение на Многопрофилна областна болница за активно лечение „Д-р Стефан Черкезов“ във В. Търново. От януари 2019 г. е хирург в Комплексния онкологичен център в старата столица, където работи и в момента. Притежава и отличен административен опит – бил е два мандата кмет на родния си град Дряново, избран като независим кандидат.


104. Д-р Красимир Кирилов

54-годишният ветеринарен лекар от Полски Тръмбеш е един от най-авторитетните специалисти в своята сфера, известен и отвъд пределите на Великотърновския регион. Има дългогодишна успешна практика, изградил е една от най-модерно оборудваните амбулатории. Специализирал е в САЩ по покана на Департамента по земеделие. Общински координатор е на „Републиканци за България“ – Полски Тръмбеш.

 


105. Снежана Стефанова

Учител с 18-годишна практика. Магистър по биология и химия, с допълнителна квалификация физика и математика. Магистър е също така и по стопанско управление. Преподава биология и химия в ОУ „П. Р. Славейков“ във Велико Търново.

 

 


106. Фикред Лютфиев Ферадов

38-годишният икономист и предприемач е от Павликени. Той е производителят на прочутата традиционна напитка – павликенската боза. Собственик е и на търговски обекти. Член е на обществени организации като Ротари клуб. Познат е със своята добронамереност, с благотворителността си и личното участие в доброволчески каузи.


107. Андрей Маринов Маринов

38-годишният юрист от В. Търново в момента е главен експерт юрист в район „Средец“ към Столична община. В професионалната му биография фигурира позицията на експерт в дирекция „Добро управление“ към Министерски съвет, бил е процесуален представител на „Български пощи“ ЕАД. Облекчаване на административната тежест за хората и по-доброто обслужване на гражданите са негова лична кауза.


108. Мартин Георгиев Димитров

35-годишният представител на малкия бизнес е родом от Полски Тръмбеш. Икономист по образование и инициативен млад човек, развиващ собствено предприятие за търговия на едро и дребно със строителни материали. Познава отлично проблемите, с които ежедневно се сблъскват малките и средните фирми, а визията му за справянето с тях съвпада с приоритетите в управленската програма на „Републиканци за България“.

 


109. Николай Стефчев Драков

35-годишният великотърновски икономист е областен координатор на „Републиканци за България“. Той е и член на IT екипа, разработил концепция за електронното управление на страната. Специалист е по информационни и комуникационни технологии, собственик на IТ компания.

 


110. Иван Веселинов Станев

37-годишен, IТ предприемач и специалист в сектор „Информационни и комуникационни технологи“. Завършил е международни икономически отношения, член е на Изпълнителния съвет и е сред учредителите на ПП „Републиканци за България“. Той е координаторът на секторна политика „Електронно управление“ в партията.

 


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *