Цветан Цветанов, водач на листата на ПП „Републиканци за България“ и председател на партията

Скъпи приятели, жители на област Велико Търново,

На финала сме на една кампания, в която от „Републиканци за България“ заложихме на прагматичното и разумното, защото обществото се нуждае от единение. Необходимо е да се търсят национални приоритети, които могат да ни обединяват, вместо да си служим с конфронтация.

През всичките години, от 2009-а до 2018-а, аз бях представител на Велико Търново и областта в Народното събрание благодарение на доверието, което ми гласувахте. Винаги заедно с всички, които имаха отношение към справянето с проблемите, съм работил за това те да бъдат решавани. Днес отново се нуждая от вашата подкрепа, за да продължа да бъда този, когото познавате!

С огромна част от жителите на областта се познаваме лично, други са получавали задочно съдействие – за себе си или за населеното си място. Ще остана съпричастен и отдаден на Великотърновска област заедно със силния екип от „Републиканци за България“.

По време на предизборната кампания имахме възможността да се срещнем с много хора в региона, да говорим по актуалните теми, да чуем стотици мнения и проблеми. Успяхме да представим всички наши лица, за да се убедите колко стойностни са личностите в този нов политически проект „Републиканци за България“.

Кандидатите за народни представители с номер 21 в бюлетината са образовани и доказани в своите професии – юристи, лекари, IT специалисти, социолози, икономисти, мениджъри. Това са хора, които могат да отстояват вашите интереси.

Влизайки в 46-ия парламент, благодарение на вашата подкрепа, ще можем да работим по това, което вие искате да се решава от българските политици.

Ще работим за защита на малкия и средния бизнес. Ще направим прозрачно управлението с основния акцент от нашата програма – електронното управление, което ще разтовари гражданите от административния натиск, ще сведе до минимум предпоставките за корупция, ще улесни фирмите, ще има благотворен ефект върху здравеопазването и дори съдебната система.

ПП „Републиканци за България“ има потенциала и дава ясни и точни решения във всяка секторна политика. Благодаря на експертите ни, на които ще разчитаме и занапред.

Призовавам всички жители на областта да гласуват! И нека всеки да направи разумен, информиран и обмислен избор.

Подкрепете ни с номер 21 в интегралната бюлетина – „Републиканци за България“, за държава с правила!

 

С уважение:

Цветан Цветанов, водач на листата на ПП „Републиканци за България“ и председател на партията

One thought on “Цветан Цветанов, водач на листата на ПП „Републиканци за България“ и председател на партията

  • 09.07.2021 в 10:33
    Permalink

    За този привърженик на истамбулската конвенция бих гласувал с г-обгазна бюлетина(разбирай винкел).От либерална партия Перник биха подходили дори по-недемократично.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.