АСТРОХОРОСКОП ЗА 13.07.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

13 ЮЛИ, ВТОРНИК

Луната преминава от Лъв в Дева.

Фаза – първа четвърт.

Цветът – червен.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са солариумът, сауната, мезотерапията, подстригването на косите. Позволени са терапиите на лице, епилацията, маникюрът, педикюрът, боядисването на косите, сешоар, ваденето и лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не критикувайте

Прибързаността ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари или с големи инвестиции. Бъдете внимателни и не се опитвайте да прикривате от партньорите си финансови проблеми, ако ги имате и сте притеснени. Опитайте се да избягвате критичните изказвания. Не иронизирайте събеседниците си.


ТЕЛЕЦ

Изслушвайте

Проведете важните делови срещи, ако можете да ги уредите. Единственото изискване е да изслушвате събеседника си. Ако се налага да подписвате важни документи, направете го следобед. Пазете се от некоректни хора, които сте предизвикали с манията си за величие, избликнала в неочакван момент, който сте забравили.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете тактични

До обяд се чувствате прекрасно и сте активни, вървите бързо към завършване на поставените задачи. Направете корекции на плановете си, свързани с работното място и с професионалните ви цели. Пригответе се за промени. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако сте нетактични.


РАК

Не се заяждайте

Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете грешки на работното място, които ще поправите трудно. Избягвайте новите делови запознанства, особено следобед. Не бъдете прекалено импулсивни. Не се заяждайте за грешките, неволно допуснати от колегите ви, които са поправими.


ЛЪВ

Бъдете предпазливи

В този ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви. Предпазвайте се от ударите на неприятели. Оптимизмът и мнението, че проблемите се разрешават винаги във ваша полза, ви лишават от предпазливост.


ДЕВА

Без промени

Не се впускайте в необмислени промени, само защото искате да докажете на всички колко сте уверени във възможностите си. Ще се провалите до края на деня и никой друг няма да ви е виновен. Професионалните си задължения отхвърлете още до края на работния ден, а след това отидете на ресторант с приятна компания.


ВЕЗНИ

Не шофирайте

Пригответе се за проблеми, свързани с промени на вашето работно място. Пазете се от конфликти с ръководството и колегите. Трудностите са породени от ваши действия. На работното си място се справяте отлично. Пътуванията са успешни, но нека друг е зад волана, защото сте прибързани и разсеяни.


СКОРПИОН

Имате успех

Бъдете отговорни. Преценявайте думите и постъпките си внимателно и с разума си. Ще се радвате на успех въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните делови разговори. Обмислете и подгответе за подпис новите договори за сътрудничество.


СТРЕЛЕЦ

Завършете работата

В този ден сте прекалено до дразнещо дейни, защото вашите колеги искат да си почиват, докато работят. За съжаление, следобед ви очакват разочарования. Ще ви бъде трудно да прецените правилно новите хора около себе си. Със задачите си се справяте добре. Въпреки това начинанията са нежелателни. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа.


КОЗИРОГ

Самоанализ

Очакват ви неприятни новини, които ще ви развалят настроението и ще занижат самочувствието ви, особено ако са свързани с ваши задачи, неоценени както очаквате. Възможен е конфликт с ръководството. Анализирайте действията си. Застрашени сте да попаднете в мрежата на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд.


ВОДОЛЕЙ

Овладейте емоциите

Денят ви позволява да постигнете успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, завладяваща ви на моменти без причина, рискувате да го провалите. От вас се изисква единствено предпазливост. Прозорливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудностите на работното място.


РИБИ

Конфликти

По-добре се откажете от намерението си да пътувате, освен ако не сте зад волана и отивате на почивка. На работното място избягвайте конфликтите с колегите и ръководството, които ще предизвиквате сами, ако прекалите с опитите да наложите мнението си. Пригответе се за проблеми, които могат да доведат до конфликт в следващите дни.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 13 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага задължителен анализ на изминалите години. Осъзнайте грешките си и ги поправете. Обогатете се с нови знания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *