АСТРОХОРОСКОП ЗА 14.07.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

14 ЮЛИ, СРЯДА

Луната е в Дева.

Фаза – първа четвърт.

Цветът – зелен.

Минералът – яспис.

Забранени са ботоксът и филърите заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите, моделирането и отслабването в коремната област. Позволени са маникюрът, педикюрът, масажът на лицето и тялото, ваденето и лечението на зъби.

Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не бъдете нервни

В този ден желанията ви са неизпълними. Настроението ви ще се развали още сутринта. Разговорите, които водите, може да са успешни, ако не сте нервни и не предизвикате раздразнение у събеседниците си. Предложенията за работа са гаранция за бъдещите ви материални успехи, но само ако сте достатъчно гъвкави и не ги пропуснете.


ТЕЛЕЦ

Завиждат ви

Днес бъдете предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения. Възможни са сериозни провокации. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и веднага ги поставете на място.


БЛИЗНАЦИ

Трудности

Трудностите ще ви ядосат от сутринта. Не водете ненужни разговори. Отложете важните делови срещи, дори ако са предварително планирани. Новите запознанства са неблагоприятни за вас. Не се опитвайте да прикривате професионалните си проблеми. Осъзнавайте грешките си.


РАК

Изслушвайте

Не ви съветвам да пътувате на големи разстояния. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до конфликт с ръководството, но са свързани с дадени от вас и неспазени обещания. Отхвърлете задачите си до обед. Единственото изискване за този ден е да сте толерантни към чуждото мнение и да изслушвате събеседника си.


ЛЪВ

Оглеждайте внимателно

Стабилизирайте постигнатите професионални успехи. Ако трябва да подготвяте за подпис документи, огледайте ги добре, прочетете всичко задълбочено, за да не допуснете загуби. Ако се налага да останете на работното си място през целия ден, работете спокойно и търпеливо и отхвърлете най-неотложните си и изостанали задачи.


ДЕВА

Имате помощ

Помощта на влиятелни хора ще се отрази добре на шанса ви да получите мечтаната работа, да смените източника си на доходи или да добавите допълнителни. Бъдете отговорни към задълженията си. Обмислете влагането на пари в успешен и доходен бизнес. Не ви съветвам да пътувате.


ВЕЗНИ

Изпитания

Предпазвайте се от запознанства, чиято роля в живота ви е неблагоприятна. Неочакван спор ще нажежи обстановката на работното ви място и няма да се разреши във ваша полза. Съдбата ви подлага на изпитания, с които трябва да се правите сами. Докажете, че сте способни на това.


СКОРПИОН

Не се инатете

Промените са свързани с професионалния ви живот. Завършването на задачите на работното място ще ви донесе уважение и стабилизиране на изградения авторитет. Бъдете обективни и не спорете с колегите си. Не се проявявайте като инатливи хора, които искат да наложат мнението си на всяка цена, въпреки че не са прави.


СТРЕЛЕЦ

Неприятни новини

Вслушайте се в гласа на интуицията си. Неприятни новини ще ви развалят за известно време настроението. Не се вживявайте много, за да избегнете стреса. Трудностите на работното ви място са породени от желанието ви да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ви мамят.


КОЗИРОГ

Анализирайте

В този ден избягвайте излишните разговори и отложете вземането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви. Очаквайте приходи. Трудностите ще преодолявате с лекота. Анализирайте събитията и изберете правилно поведение спрямо хората около вас.


ВОДОЛЕЙ

Не давайте заеми

Денят е напрегнат. Осъществяването на желанията ви е съпътствано с досадни недоразумения, които ще ви развалят настроението. Не е изключено да изяснявате отношенията си. Отложете деловите срещи и разговори за по-подходящо време. Не рискувайте. Не давайте заеми, защото няма да си върнете парите.


РИБИ

Нова работа

Разкрийте нови професионални възможности и коригирайте плановете си. Обмислете преместване на нова работа и осигуряване на нови източници на доходи. Не отказвайте помощ. Можете да обсъдите с колегите или подчинените си проблемите, свързани с вашите делови отношения.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 14 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември дава шанс да печелите добре. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, дори и да не ви харесва, защото тя е трамплин към по-добри възможности. Отказът води към безработица и безпаричие през настоящата и през следващите девет години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.