Спорт

Северозападната Трета лига стартира на 7 август, мачовете вече ще се играят в събота

Футболните срещи от новото първенство на Северозападната Трета лига вече ще се играят в събота, а не както досега – в неделя, съобщи председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново Бончо Генчев. Шампионатът стартира на 7 август (събота) от 18:00 часа. Програмата за първенството ще стане ясна на 20 юли, когато е традиционната предсезонна среща с ръководителите на футболните клубове от Северозападна България, участници в третото ниво на родния футбол. Работният форум ще се проведе в конферентната зала на Спортен комплекс „Ивайло“ от 11:00 часа.

На този етап се очертава състав на групата от 17 отбора, като новак е изпадналият от Втора лига „Локомотив“ (Горна Оряховица). С „железничарите“ тимовете от нашия регион в групата стават общо пет. В Северозападната Трета лига са още „Академик“ (Свищов), дублиращият тим на „Етър ВТ“, ОФК „Павликени“ и „Янтра“ (П. Тръмбеш).

Семинарът на съдиите и делегатите, които ще обслужват срещите за първенството, е на 1 август (събота) на стадион „Ивайло“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *