Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 15.07.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 15 ЮЛИ

Луната преминава от Дева във Везни.

Фаза – първа четвърт.

Цветовете – вишневият и червеният.

Минералите – планински кристал и рубин.

Забранени са мезотерапията, ботоксът и филърите заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са терапиите на лице, маникюрът, педикюрът, масажът на лице и тяло.

До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Справяте се

Запознанствата, дори и деловите, уговорени от колеги чрез среща на вашето работно място, може да се окажат разочароващи. Не се поддавайте на предложения за рисковани инвестиции, ако нямате финансова стабилност. Следобед сте в отлична форма въпреки напрежението. Със задачите си се справяте отлично.


ТЕЛЕЦ

Проблеми

Ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от ваши грешки и нежелание да приемете съвети от страна на колегите си. Трудностите са преодолими с такт и търпение. Бъдете внимателни във всичко. При необходимост проведете деловите си срещи и разговори. Общувате с удоволствие.


БЛИЗНАЦИ

Неприятности

Пристъпете към изясняване на отношенията с вашите колеги. Отпадналост и напрежение ще ви следват през целия ден, защото сте притеснени от ставащото. Задачите може да ви затруднят. Не отказвайте помощ от колегите си, ако ви я предложат. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви.


РАК

Не бъдете нервни

Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Внимавайте с думите си, за да не предизвикате конфликт на работното място. Разговорите ви са успешни, ако не сте нервни и не предизвиквате раздразнение у събеседниците си. Пътуване ще ви подейства разтоварващо.


ЛЪВ

Противопоставяне

Днес сте склонни да блестите с вашите прогресивни, но трудно разбираеми идеи. Не разчитайте, че ще ги приемат без противопоставяне. Заемете се с рутинните си, макар и не особено приятни професионални задължения. Пропуските ви са свързани с нервно напрежение и трудности.


ДЕВА

Не пътувайте

В този ден сте напрегнати и раздразнителни заради разговор, който ще ви принуди да промените плановете си. Ако запазите спокойствие, ще постигнете целта си. Неуспешни са рискованите делови начинания. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности.


ВЕЗНИ

Напрегнати сте

Днес сте напрегнати. Бъдете внимателни и предпазливи в общуването с вашите колеги и не спорете с тях. Предпазете се от сериозен конфликт, породен от делови проблеми, възникнали в деня. На работното място трудно се концентрирате в задълженията си, а този факт води до бъдещи проблеми.


СКОРПИОН

Анализирайте

Потърсете компромис в отношенията на работното място, за да не прогоните успеха от пътя си. Не се ядосвайте заради проява на неблагодарност, защото имате опит и знаете, че тя е често срещана. Анализирайте ставащото на работното си място. Опитайте се да извлечете максимална полза за себе си.


СТРЕЛЕЦ

Не се налагайте

Предстои ви успешен ден. На работното място ще наложите мнението си и ще получите подкрепа, свързана с новите ви планове. Не създавайте ненужно напрежение сред вашите колеги и подчинени. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията си. Пазете се от конфликти с ръководството.


КОЗИРОГ

Бъдете коректни

Не възлагайте напразни надежди във връзка с новите делови предложения. Сдържайте емоцията, която ви вреди при провеждане на делови разговори. Завършете служебните си задачи. Вашата коректност на работното място ще ви дари уважението на колегите ви. Стабилизирайте авторитета си.


ВОДОЛЕЙ

Изслушвайте

Завършете задачите, които започнахте в края на миналата седмица. Ще преодолеете преградите по пътя към успеха. Деловите срещи и запознанства ще са ви полезни и в бъдеще. В живота ви ще се появи влиятелен покровител. Заредете се с такт и умение да изслушвате събеседника си.


РИБИ

Не критикувайте

Неочаквано известие ще промени плановете ви за деня. В състояние сте да се справите с проблемите, ако не позволите на субективните ви оценки да ви попречат. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си.Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 15 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви потиска с емоции, предимно отрицателни. От вас се иска да приключите всички изостанали задачи и да прекратите отношенията си с хората, които блокират пътя ви. Не търсете компромис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *