Див заек изскочи пред кафене в центъра на Велико Търново, студент – инструктор по спортни танци, го спаси

Див заек изскочи пред кафене в центъра на Велико Търново. Изненадващата гледка впечатли посетителите на заведението около обяд в сряда. На излизане от паркинг на ул. „Рафаел Михайлов” мъж забелязал, че под колата му има див заек. Стреснат да не го прегази, потърсил съдействие от персонала на близкото кафене. На помощ веднага се притекъл младеж, който бил от клиентите на бара. Въпреки че заекът побягнал, чевръстият търновец успял да го хване за ушите, след което животното било нахранено и изведено на безопасно място.

Студентът Жулиен Михайлов разказва, че не се поколебал и за миг на призива да помогне и веднага се втурнал да извади животното. Жулиен сподели, че отглежда зайци и веднага се досетил как най-бързо да го хване. Той е студент по маркетинг във Великотърновския университет и преподавател по спортни танци. Занимава се с фитнес и фотография. Казва, че обича животните.

„Заекът е символ на плодородието, както и белег за любов, срамежливост, съблазняване, светска мъдрост, бързина и ловкост. Животното създаде добро настроение сред минувачите, които го определиха като добра поличба“, допълва студентът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *