Надупчиха с шило гумите на автомобила на депутат от ИТН в Свищов

При посегателството всяка гума е прободена по пет пъти

Неизвестни извършители са надупчили с шило и четерите гуми на личния автомобил „Ауди“ на депутата от ПП „Има такъв народ“ от Великотърновския избирателен район Христо Дочев. Той беше трети в листата на партията на Слави Трифонов и отново влиза в парламента след като бе народен представител и в 45-то Народно събрание.
Дръзкото посегателство е извършено в нощта срещу неделя. В събота новоизбраният депутат присъствал на празника в свищовското село Хаджидимитрово по повод 153 години от преминаването на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Прибрал се в Свищов около 22,30 часа и паркирал колата си на обичайното място пред дома си на ул.“Рила“ 4. В неделя сутринта му се обадил приятел, който минал покрай автомобила и забелязал, че гумите му са спукани.
„Незабавно се обадих в полицията. Криминалисти извършиха оглед и установиха, че всяка от гумите е с по пет дупки. Това показва сериозна агресия, злоба и отмъщение. По случая е образувано досъдебно производство“, сподели Христо Дочев.
Освен, че е сред новите политици, той е и преподавател в Медицинския университет в Плевен. Недоумява кой и защо е посегнал на колата му, която кара от над 10 години.

Веселина АНГЕЛОВА

One thought on “Надупчиха с шило гумите на автомобила на депутат от ИТН в Свищов

  • 18.07.2021 в 16:43
    Permalink

    Грозно деяние, направено от страхливци, не могат да застанат пред него да си кажат булката. А защо трябва да се хареса на всички. Тези, които не са съгласни, нека си направият живота както си го искат, не да се правят на герой с насрани гащи.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *