АСТРОХОРОСКОП ЗА 20.07.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 20 ЮЛИ

Луната е в Стрелец.

Фаза – първа четвърт.

Цветът – червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, началото на диета, ваденето на зъби. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, подстригването на косите, лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.


ОВЕН

Запознанства

В този ден не са изключени неочаквани запознанства, които няма как да избегнете, но пък ако си поставите за цел да ги съхраните, ще заслужите всеобщо възхищение. Не бива да пренебрегвате предложенията за допълнителна работа или съдружие, ако са ви поднесени в този ден.


ТЕЛЕЦ

Отложете срещи

Стабилизирайте постигнатото до момента и се отдайте на спокойна работа следобед. Не се впускайте в нови занимания и не договаряйте проекти, дори и да ви изкушават. Деловите разговори и срещи са успешни, но е по-добре да ги отложите за следващите дни, ако не сте сигурни в исканията си.


БЛИЗНАЦИ

Без настроение

Днес сте без настроение на работното място, а причината е във вас самите и притесненията ви, които са безпочвени. Рискувате да си заслужите забележки от ръководството заради интрига, създадена от колега, който ви завижда. Разчитайте на интуицията си, която ще ви подскаже верните действия. Обмисляйте думите си.


РАК

Бъдете внимателни

Налага се да пътувате, но няма да свършите планираната работа. Денят е неблагоприятен за делови разговори. На работното място бъдете активни и търпеливи и не отказвайте предложение за доходна работа. Ако не сте внимателни, ще допуснете сериозни загуби до края на деня, които трудно ще възстановите.


ЛЪВ

Бъдете твърди

Бъдете предвидливи в намеренията си и коректни към околните. Не се обезличавайте в своето обкръжение, а дайте да се разбере, че се придържате към вашата твърда линия на поведение и държите на мнението си. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на някой друг.


ДЕВА

Нови знания

Намерете време и помислете за обогатяване с нови знания, за духовното си и интелектуално израстване. Не се доверявайте на информация, поднесена ви от вашите колеги. Тези от вас, които се занимават с бизнес, да прегледат договорите, които им предстои да подпишат през следващата седмица.


ВЕЗНИ

Бъдете решителни

Оценете постигнатото и поставете началото само на предварително обмислени нови задачи. Планирайте времето си според приоритетите. Ако сте решителни, блеснете с възможностите си. В противен случай ще се наложи да се справяте с отстраняване на грешки и да губите време.


СКОРПИОН

Планирайте

Планирайте работата си така, че да не се преуморявате с непосилни задачи, особено ако са ви поставени неочаквано. Оценете надеждността на партньорите си. Не рискувайте. Нестандартният подход при разрешаване на служебни проблеми няма да ви е от полза в този ден.


СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте

Успехът ще ви съпътства, ако сами сте обмислили и реализирали плановете си. Не обсъждайте с никого намеренията си, за да избегнете разочарованията. Търсете правилните решения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място, намерете решение и продължете уверено напред към поставените общи цели.


КОЗИРОГ

Ще се справите

Отново се пригответе за трудности, които са преодолими, ако запазите спокойствие и проявите твърдост в мнението си. Следобед, стига да имате възможност, можете работите спокойно и в дома си. Ще успеете да завършите започнатото навреме, за да се радвате на една спокойна вечер с вашите близки и любими хора.


ВОДОЛЕЙ

Не се преуморявайте

Подгответе се за делови проблеми, които се налага да разрешавате днес. Заради тях ще промените плановете си и ще се натоварите със задължения, които изобщо не очаквахте. Съветвам ви вечерта да имате време за почивка, за да не се сринете от преумора и напрежение.


РИБИ

Трудности

Денят ви е изпълнен с трудности. Досадни задължения ще ви развалят настроението, но следобед ще получите признание от колегите си. Ако имате възможност, пътувайте. Проведете разговор с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте се уговорили за среща днес.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 ЮЛИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви дава възможност за пътувания и промени, от които зависи смисленият ви живот в следващите девет години. Не я пропилявайте. Активните ви действия са гаранция за бъдещи успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.