Променят цените за посещения и организиране на събития в ХГ „Борис Денев“ във Велико Търново

Кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов предлага на местния парламент да бъдат променени цените за посещения и организиране на събития в ХГ „Борис Денев“.
Безплатни ще са посещенията за деца до 7 г. и за хора с увреждания. За учащи, студенти и възрастни посетители над 60 години (удостоверено с документ) цената ще е 2,00 лв. Родители (двама възрастни с до три деца над седем години) ще могат да посетят Художествената галерия срещу билет от 8,00 лв. Цената за индивидуално посещение за възрастни става 8,00 лв.
Безплатни ще са посещенията в обекта всеки последен четвъртък от месеца.
Цените за беседите на български език за учащи ще струват 6,00 лв.; а за неучащи – 8,00 лв. Беседите с превод ще са на цена от 10,00 лв., а на чужд език – 20,00 лв.
Организиране на изложба /в рамките на 14 дена/ в ХГ „Борис Денев“ при желание от автора ще струва 250,00 лв., а при покана от Галерията и при дарение на творба на автора ще е безплатно.
Организиране на конференции, концерти, музикални клипове, литературни четения, срещи и др. в ХГ „Борис Денев“ ще е на цена 250,00 лв. / за събитие в рамките на един календарен ден/.

Веселина АНГЕЛОВА

One thought on “Променят цените за посещения и организиране на събития в ХГ „Борис Денев“ във Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.