Забава и знание

7 неща, които мъжете правят, когато са истински влюбени

Когато човек се влюбва, той започва да променя държанието си спрямо любимото същество. Чувствата се усещат не само чрез думите, но най-вече чрез действията. Страстта поражда сладка лудост, която личи във всеки жест, усмивка или поглед. Трудно е да скриете, че сте влюбени, особено ако сте в началото на връзката и щастието още ви държи будни по цяла нощ.

Ако все още се чудите дали мъжът до вас е влюбен, има знаци, които определено издават чувствата му. По действията му ще познаете дали изпитва нещо към вас и дали то е повече от влечение.

Ето и нещата, които само един влюбен мъж прави.

Проявява романтични жестове

Само един истински влюбен мъж може да се разнежи и да започне да проявява романтичната си страна. Влюбеният мъж прави подаръци, прави изненади, приготвя вечеря, извежда любимата си жена на разходка и ѝ показва залеза на някое красиво място.

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Показва ви на близките си

Повечето мъже не бързат да запознаят гаджетата си с приятели и семейство. Правят го само ако са влюбени и сигурни в чувствата си. Ако половинката ви ви води навън с приятели, кани ви, когато излизат или имат повод за празнуване, това е добър знак за чувствата му към вас.

Прави промени в графика си, само за да ви вмести 

Ако сте забелязали, че приятелят ви ви вмества в графика си, прави жертви заради вас, лишава се от любими занимания или пренебрегва ангажименти, за да е с вас, това определено подсказва, че е влюбен и иска да прекарва всяко възможно свободно време с вас.

Той започва да ви нарича „приятелката ми“

Ако доскоро сте били „едно гадже“ или просто „една приятелка“, когато говори за вас на някого, а вече сте „приятелката ми“, това е повече от знак за сериозни чувства. Само влюбен мъж би се изразил така.

Влюбеният мъж се интересува от мнението ви

Мъж, който уважава и иска мнението на жената до себе си, я обича и е влюбен в нея. Искането на мнението подсказва сериозни намерения. Означава, че вие значите нещо за него и то не е никак малко.

Признаци, че приятелят ви за секс е влюбен във вас

Прави всичко възможно да не ви разочарова

Ако на мъжът до вас не му пука за вас, той няма да се старае да ви прави щастлива или най-малкото да не ви наранява.

Той се размеква 

Малко вероятно е да видите мъж, който не е влюбен, да се размеква. Това обикновено се случва с влюбеното мъжко сърце, което се разнежва в присъствието на любимата.

Източник: Струма

 

One thought on “7 неща, които мъжете правят, когато са истински влюбени

  • Ако съм влюбен винкела ми умеква ли?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *